Afyonkarahisar'da CHP'li Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Politika

Afyonkarahisar'da CHP'li Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısı

Afyonkarahisar\'da CHP\'li Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen belediye başkan aday tanıtım toplantısına, böşürtülü Değirmenayvalı Belde Belediye Başkan adayı Ummühan Özpunar da katıldı.

22.12.2013 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen belediye başkan aday tanıtım toplantısına, böşürtülü Değirmenayvalı Belde Belediye Başkan adayı Ummühan Özpunar da katıldı.

CHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, bugün merkez ve merkeze bağlı 6 beldenin belediye başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenledi. Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Merkez ilçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve çok sayıda partili katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda yapılan açılış konuşmalarının ardından merkeze bağlı belde belediye başkanları tek tek kürsüye çağrılarak basına ve partililere tanıtıldı. Tanıtılan adaylar arasında yer alan CHP Değirmenayvalı Belde Belediye Başkan Adayı Ummühan Özpunar'ın başörtülü olması dikkatlerden kaçmazken, Özpunar toplantıda kürsüden partililere seslendiği toplantısında, CHP'nin görünüşe önem vermeyen ve kimsenin görünüşü ile ilgilenmeyen bir parti olduğunu söyledi.

Kendisinin de bu yüzden, yani başörtülü birisi olarak CHP'den aday olduğunu dile getiren Özpunar, bütün partililerinden seçimlerde kendisine destek beklediğini kaydetti. Özpunar'ın ardından kürsüye gelen Çıkrık Belde Belediye Başkan adayı Hasan Kamış, Fethibey Belde Belediye Başkan adayı Ahmet Özçelik, Gebeceler Belde Belediye Başkan adayı Recep Hoş, Işıklar Belde Belediye Başkan adayı Habip Kirez ve Sülümenli Belde Belediye Başkan adayı Zekeriya Gökmen kendilerini basına ve partililerine tanıttı.

Son olarak kürsüye gelen Afyonkarahisar merkez Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer, hazırlattığı sunum eşliğinde, belediye başkanı olması halinde kent için gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri anlattı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Afyonkarahisar'da CHP'li Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement