Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Gaziantep'te Açıklaması - Son Dakika
Politika

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Gaziantep'te Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Gaziantep\'te Açıklaması

"Hepimiz kendi İsmail'ini, yani dünyada vazgeçemeyeceğimiz evladımız, makamımız, şöhretimiz neyse yatırıp bıçak altına alabilmelidir" "Fitneyi, fesadı ve dedikoduyu ayaklarımızın altına alalı...

15.10.2013 17:38

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Aslında hepimiz kendi İsmail'ini, yani dünyada vazgeçemeyeceğimiz evladımız, makamımız, şöhretimiz neyse yatırıp bıçak altına alabilmelidir" dedi.

Bayramlaşma programlarına katılmak üzere Gaziantep'e gelen Bakan Şahin, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Burada İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan tarafından karşılanan Şahin, askerleri selamladıktan sonra hepsiyle bayramlaştı. Bir süre burada askerlerle sohbet eden Şahin, polisevine geçerek polislerle de bayramlaştı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde vatandaşlarla bayramlaşan Şahin, burada yaptığı konuşmada, bayramların önemine değinerek, Ortadoğu'da akan kanın bittiği bayramları ümit ettiklerini belirtti.

"Kanın durduğu bir Ortadoğu ve coğrafya istiyoruz" diyen Şahin, şunları kaydetti:

"İsmail'in İbrahim için İbrahim'in de İsmail için ne anlama geldiğini özümsememiz, bunu davranış moduna dönüştürmemiz gerekiyor. Bu bize teslimiyetin, duanın, takvanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Aslında hepimiz kendi İsmail'ini, yani dünyada vazgeçemeyeceğimiz evladımız, makamımız, şöhretimiz neyse yatırıp bıçak altına alabilmelidir. Ruhun özgürleşmesidir Kurban Bayramı. Kurban Bayramı aynı zamanda Allah'a yaklaşmaktır."

"Fitneyi fesadı ve dedikoduyu ayaklarımızın altına alalım" -

Şahin, din, dil, mezheb ve ideoloji ayrımı yapmaksızın herkesi kardeş olarak gördüklerini vurguladı.

Türkiye'yi demokrasi, barış ve ekonomi üçgeninde yarınlara taşımak gerektiğinin altını çizen Şahin, "Bu bakımdan da bu bayramları yaşamamız, gençlerimize ve çocuklarımıza yaşatmamız ve geleceğe taşımamız çok çok önemli. Bayram bir tatil değildir, bir adet değildir. Müminin kanının durduğu yeni bir bayrama girmeyi ümit ediyorum. Buradan aldığımız güçle fitneyi, fesadı ve dedikoduyu ayaklarımızın altına alalım" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin Gaziantep'te Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement