AK Parti Antalya İl Başkanı Taş: "Manavgat yangınında evi zarar gören bir çok aile bayrama yeni evlerinde girecek" - Son Dakika
Politika

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş: "Manavgat yangınında evi zarar gören bir çok aile bayrama yeni evlerinde girecek"

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş: "Manavgat yangınında evi zarar gören bir çok aile bayrama yeni evlerinde girecek"

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Demirciler Mahallesinde TOKİ tarafından inşa edilen yangın evlerinde incelemelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Ethem Taş, "AK Parti verdiği sözleri yapar. Birçok vatandaşımız Ramazan Bayramına yeni evlerinde girecek" dedi.

14.02.2022 00:59  Güncelleme: 01:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Demirciler Mahallesinde TOKİ tarafından inşa edilen yangın evlerinde incelemelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Ethem Taş, "AK Parti verdiği sözleri yapar. Birçok vatandaşımız Ramazan Bayramına yeni evlerinde girecek" dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Milletvekilleri Tuba Vural Çokal, Mustafa Köse, Kemal Çelik ve İbrahim Aydın ile birlikte Demirciler Mahallesi'nde yapımına devam edilen yangın evlerinde incelemelerde bulundu.

"Kullandıkları malzeme çok kaliteli"

Evi zarar gören Zeynep Arslan, "Ben böyle olacağını hayal etmiyordum. Bana çevremden, 'Evi yarım bırakırlar' diye söylendi. Ama hiçbir şeyi eksik bırakmadılar. Kullandıkları malzeme de çok kaliteli" dedi.

"Yangının yaralarını hükümetimiz ve devletimiz sarıyor"

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Zeynep Arslan'ın evini gezdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Taş "Manavgat'ı hiç yalnız bırakmadık. Bu yangının yaralarını hükümetimiz ve devletimiz sarıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından everin yapımı talimatı verildi. Şu anda Manavgat'ta TOKİ'nin yaptığı evler bitiyor. Söz verdiğimiz gibi, Ramazan Bayramı'na kadar bir çok vatandaşımız yeni evlerine girmiş olacak" dedi.

İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, mülkiyet problemi olmayanların evlerini yapmaya devam ettiklerini, mülkiyet problemi yaşayan ve yangın nedeniyle mağdur olan vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda ilgili bakanlıkların çeşitli alternatifler üzerinde çalıştığını, en kısa sürede çalışmanın sona ereceğini ve o vatandaşların da konut sorununu çözeceklerini söyledi.

"Evimin görüntüsünün kaybolmasından korktum"

AK Parti heyetini köy çıkışında Emiş Uysal isimli mahalle sakini durdurdu. Uysal, AK Parti Milletvekili Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal başta olmak üzere herkese teşekkür etti. Yangın sonrasında Emiş Uysal'ı ziyaret ettiklerini hatırlatan Milletvekili Köse, "Kendisinin büyük bir endişesi vardı. Kendisi bize 'Ev yandı, iyisi yapılır. Yananlar geri gelir ama benim evimin manzarası geri gelmez' şeklinde endişelerini dile getirmişti. Bugün evi büyük ölçüde tamamlandı. Evinin manzarasının da en az evi kadar kaliteli olduğunu söylüyor. Endişesini giderebildiysek ne mutlu bize" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Antalya İl Başkanı Taş: 'Manavgat yangınında evi zarar gören bir çok aile bayrama yeni evlerinde girecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Şehitler Haftası'nda şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret etti
    17:59 Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Şehitler Haftası'nda şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret etti

    Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Şehitler Haftası sebebiyle şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret ederek, vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Başkan Özdemir, ziyaretlerde şehit ailelerine ve gazilere her zaman destek olacaklarını belirtti.

  • Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti
    17:58 Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, 12 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle Kadir Özkaya'ya görevini devretti. Özkaya, AYM üyelerinin çoğunluğunun oyunu alarak Yüksek Mahkemenin başkanlığına seçildi. Görev devir töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

  • CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi
    17:56 CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi

    CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere sözü verilen eşya yardımlarının hala yapılmadığına dikkat çekerek AKP hükümetine çağrı yaptı. Yıldırım Kara, 'İnsanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın' dedi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile görüştü
    17:54 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile İran'ın talebi üzerine gerçekleşen bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede İran ile İsrail arasındaki gerilim ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

  • Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla buluştu
    17:53 Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla buluştu

    Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, Buca'ya hak ettiği hizmeti birlikte getireceklerini söyledi.

  • Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
    17:44 Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

    Mardin'de, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla düzenlenen 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum temsilcileri katıldı. Vali Akkoyun, kentte uygulanan 294 projeden 24'ünün tamamlandığını, 99'unun devam ettiğini ve 171'inin etüt proje aşamasında olduğunu belirtti. Ayrıca, kamu yatırımlarının hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması için koordinasyona önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Tiran Belediye Binası Protesto Edildi
    17:43 Tiran Belediye Binası Protesto Edildi

    Arnavutluk'ta yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi.


Advertisement