AK Parti'den Tekirdağ'da 5 Bin Kişilik İftar - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Tekirdağ'da 5 Bin Kişilik İftar

AK Parti\'den Tekirdağ\'da 5 Bin Kişilik İftar

AK Parti İstanbul ve Tekirdağ teşkilatlarının Tekirdağ'da düzenlediği sokak iftarına yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

17.08.2012 00:31  Güncelleme: 10:05

AK Parti İstanbul ve Tekirdağ teşkilatlarının Tekirdağ'da düzenlediği sokak iftarına yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

"Paylaş ki kardeşin olsun" ve "İstanbul Komşuları ile Güzel" sloganı ile sahil dolgu sahasında düzenlenen İftar programına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nimet Baş, Türkan Dağoğlu, Gülay Dalyan, Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ile Özlem Yemişçi, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.

Tekirdağlılar iftar programına büyük ilgi gösterdi. İftar saatinden çok önce alana gelen Tekirdağlılar, masalarda yerlerini alarak iftar saatini açmayı bekledi. İftar yemeği dağıtımında AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından görevlendirilen yaklaşık 100 partili genç görev aldı. İftar öncesi alanda bulunan çocuklar için orta oyunu gösterisi düzenlendi. Okunan ezanla birlikte vatandaşlar hep birlikte oruç açtı.

Bu iftarlarla İstanbul'un komşularıyla güzel olduğunu gördüklerini ifade eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, "Bizler Ramazan, paylaşma ayıdır dedik. Ramazan, ancak paylaşınca kardeş olabileceğimiz bir aydır. İstanbul, kendi ölçeğinde mahalle ve sokak iftarlarını çok başarılı bir şekilde yapıyor. Ama İstanbul aynı zamanda komşularıyla güzel olan bir ildir. Biz komşularımıza gidelim, bu Ramazan'ın bereketini onlarla yaşayalım dedik. Çanakkale'den yola çıktığımızda 23 iftar programlamıştık. Bugün Tekirdağ'da 22. iftarımızı yapıyoruz. Bu iftar, bize İstanbul'un komşularıyla güzel olduğunu gösterdi. Bu organizasyonun başından bu güne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

İftar programı sema gösterisi ve tasavvuf müziği konseriyle son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'den Tekirdağ'da 5 Bin Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement