AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan, Grup Başkanvekili Zengin hakkındaki paylaşıma tepki - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan, Grup Başkanvekili Zengin hakkındaki paylaşıma tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında sosyal medyadaki hakaret paylaşımına ilişkin, "Sayın Özlem Zengin üzerinden bir hedef saptırma ya da itibarsızlaştırma operasyonuna girmiş olduklarını görüyoruz.

22.02.2021 16:41  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında sosyal medyadaki hakaret paylaşımına ilişkin, "Sayın Özlem Zengin üzerinden bir hedef saptırma ya da itibarsızlaştırma operasyonuna girmiş olduklarını görüyoruz. Bu ülkenin kadınları bunlardan çok çekti. Daha çok yakın bir geçmişe kadar bu ülkenin kadınları, bunlar tarafından en temel haklarından mahrum edildi." dedi.

Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Nevşehir 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Zengin'e, sosyal medya üzerinden yapılan hakaretlerin karanlık zihniyetlerin ürünü olduğunu belirtti.

Çiğdem Karaaslan, "Sayın Özlem Zengin üzerinden bir hedef saptırma ya da itibarsızlaştırma operasyonuna girmiş olduklarını görüyoruz. Bu ülkenin kadınları bunlardan çok çekti. Daha çok yakın bir geçmişe kadar bu ülkenin kadınları, bunlar tarafından en temel haklarından mahrum edildi. Kadınların okuması istenmedi, iş hayatında var olmaları, siyasette var olması istenmedi. Bugün Özlem Zengin'e hakaret ederken, aslında yapmak istedikleri karanlık zihniyetlerinin dışa vurumudur." diye konuştu.

AK Parti'nin ülke genelinde 5 milyon 300 binden fazla kadın üyesinin bulunduğunu aktaran Karaaslan, bu sayının birçok siyasi partinin toplam üye sayısından yüksek olduğunu söyledi.

Tüm teşkilat mensuplarının omuzlarında ağır yük ve sorumluluk taşıdığını vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Sorumluluğumuz, dünyadaki adaletsizliklere, haksızlıklara. Mazlumların taleplerine kayıtsız kalmayarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak, sorumluğumuzu yerine getirme gayesindeyiz. Bu tarihi zaman diliminde sorumluluğumuz çok büyüktür. Allah rızası için yola çıkanlar, karşıdan teşekkür beklemezler. Görevimiz, önce Rabb'imizin rızasını kazanmak, sonra vatanın her bir metrekare toprağına ve vatanı bize emanet eden şehitlerimize karşı borcumuzu ödemek ve bizden sonrakilere teslim etmek. Bizi yolumuzdan alıkoymak isteyenler olabilir ama bilmeliler ki AK Parti, bugün çok daha güçlüdür."

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran ile eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın selamlama konuşması yaptığı kongrede, tek liste ile seçime giden Ali Kemikkıran, İl Başkanlığına seçildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan\'dan, Grup Başkanvekili Zengin hakkındaki paylaşıma tepki
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan, Grup Başkanvekili Zengin hakkındaki paylaşıma tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi
    18:53 Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi

    Adıyaman'da Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti. Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan atan grup, insanlık dramının yaşandığı Gazze'deki saldırıları kınadı. Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırıda bulunduklarını belirtti.

  • Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    18:52 Çanakkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Çanakkale'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasına yönelik Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali İlhami Aktaş başkanlığında yapıldı. Toplantıda, seçim sürecinde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:49 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmaneli ve Gölpazarı ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Zorlu, Bilecik Belediyesi'nde Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya ile görüştü ve Atatürk Parkı'nda vatandaşlarla sohbet etti. İYİ Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Göksel Aydın ve diğer adaylara destek isteyen Zorlu, gazetecilere 81 ilde kendi adaylarıyla seçimlere gireceklerini söyledi.

  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı
    18:41 AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde gafa imza attı

    AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli'deki mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önceki yerel seçimlerde yüzde 59,04'le kazandığı ilçe için 'Sultanbeyli'de fetret dönemini bitirecek miyiz?' dedi.


Advertisement