AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan İsveç'te "Kur'an-ı Kerim yakma eylemi"ne izin verilmesine tepki - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan İsveç'te "Kur'an-ı Kerim yakma eylemi"ne izin verilmesine tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Türkiye'nin İsveç Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokasyona izin verildiğini belirterek "Bu melun ve menfur saldırıyı, şiddetle kınıyorum.

21.01.2023 11:54  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Türkiye'nin İsveç Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokasyona izin verildiğini belirterek "Bu melun ve menfur saldırıyı, şiddetle kınıyorum. İsveç hükümetinin derhal gereğini yapması ve bütün insanlıktan özür dilemesi lazım." dedi.

Akbaşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmayı hedefleyen bir eyleme izin verilmesine tepki gösterdi.

İnsanlığın hidayet rehberi olan Kur'an-ı Kerim'i yakma girişiminde bulunmanın ve buna izin vermenin, "alçakça provokasyon" olduğunu söyleyen Akbaşoğlu, "Bu melun ve menfur saldırıyı, şiddetle kınıyorum. İsveç hükümetinin derhal gereğini yapması ve bütün insanlıktan özür dilemesi lazım." ifadesini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu\'ndan İsveç\'te "Kur\'an-ı Kerim yakma eylemi"ne izin verilmesine tepki
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'ndan İsveç'te 'Kur'an-ı Kerim yakma eylemi'ne izin verilmesine tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Erhan Ateş: Türkiye'de hiç bir dini kitap yakılmaz insanlarımız saygılıdır o konuda. Bu mu Avrupa dediğiniz.. 1 0 Yanıtla

Advertisement