AK Partili Ödünç: "Uludağ'da yağma ve talan olacak iddialarını şiddetle reddediyoruz" - Son Dakika
Politika

AK Partili Ödünç: "Uludağ'da yağma ve talan olacak iddialarını şiddetle reddediyoruz"

AK Partili Ödünç: "Uludağ\'da yağma ve talan olacak iddialarını şiddetle reddediyoruz"

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Uludağ Alanı Hakkında Kanun Teklifi için muhalefetin Uludağ'da yağma ve talan olacağı iddialarını reddetti.

21.12.2022 17:33  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Uludağ Alanı Hakkında Kanun Teklifi için muhalefetin Uludağ'da yağma ve talan olacağı iddialarını reddetti.

Ödünç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Uludağ Alanı Hakkında Kanun Teklifi'nin geçen hafta TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda kabul edildiğini anımsattı.

Uludağ'ın, içerisindeki canlı yaşamı, eşsiz bitki örtüsüyle dünya ölçeğinde nadide destinasyonlardan biri olduğunu belirten Ödünç, teklifle kurumlar arasında etkili ve hızlı koordinasyon sağlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Uludağ'ın kültürel ve doğal güzelliklerini ön plana çıkartacak ve Bursa'ya yarar sağlayacak bir yapı için çaba sarf ettiklerini anlatan Ödünç, teklifle Uludağ'da otopark, ulaşım ve günübirlik tesis alanlarıyla ilgili sorunların çözülmesini amaçladıklarını kaydetti. Atilla Ödünç, muhalefet milletvekillerinin teklife yönelik iddialarını eleştirerek, "Komisyon görüşmelerinde ve basın toplantılarında dile getirilen 'Uludağ'da yağma ve talan olacak' iddialarını şiddetle reddediyoruz." diye konuştu.

Düzenlemeyi hazırlarken ilgili taraflarla defalarca toplantı yaptıklarını ifade eden Ödünç, muhalefetin görüşlerine saygı duyduklarını ancak amaçlarının Bursa ve Uludağ için güzel bir şey yapmak olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Partili Ödünç: 'Uludağ'da yağma ve talan olacak iddialarını şiddetle reddediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement