Ak Partili Ünal: "Muhalefetin İktidar Olma Talebi Yok" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Ünal: "Muhalefetin İktidar Olma Talebi Yok"

Ak Partili Ünal: "Muhalefetin İktidar Olma Talebi Yok"

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, muhalefeti eleştirerek “Bunların iktidar olmak gibi bir talepleri yok. AK Parti 1 Kasım’da iktidara gelerek siyasi ve ekonomik istikrarı devam ettirecektir” dedi.

03.10.2015 11:26

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, muhalefeti eleştirerek "Bunların iktidar olmak gibi bir talepleri yok. AK Parti 1 Kasım'da iktidara gelerek siyasi ve ekonomik istikrarı devam ettirecektir" dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünal, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimleri kapsamında Beyoğlu'nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. İş yerlerini ve kıraathaneleri dolaşan Ünal, vatandaşlarla sohbet ederek 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidar olacağını belirten Şirin Ünal, "Birkaç gündür milletimizle bir araya geliyoruz. Ortam 7 Haziran seçimlerinden çok daha farklı. 1 Kasım'da AK Parti büyük bir çoğunlukla tek başına iktidara gelecek ve hükümeti kuracaktır. Siyasi ve ekonomik istikrarı milletimizle beraber sağlayıp, devam ettireceğiz. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

"AK Parti milletin partisidir" diyen Ünal, "Milletin beklentilerine geçmişte olduğu gibi bundan sonra da cevap verecektir. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Daha yapacak çok işimiz var. 2023, 2043 hedeflerimiz var. Torunlarımıza yönelik 2071 hedeflerimiz var. Daha işin başındayız. Hep birlikte çalışmaya, Türkiye'yi sağlam temeller üzerine inşa etmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

"MUHALEFETİN İKTİDAR OLMA TALEBİ YOK"

Muhalefet partilerinin seçim vaatlerine değinen Ünal, "Çeşitli konularda çeşitli vaatlerde bulunabilirler. Bunların hiçbirinin iktidar olma gibi bir talebi yok. Benim 4-5 yıllık gözlemim bu yönde. Bunların yapmış olduğu vaatlerin de gerçek olduğuna inanmıyorum. Zaten milletimiz de inanmıyor. Millet bunlara prim verip vaatlerine inanmış olsaydı, geçtiğimiz seçimlerde bunların önünü açar, iktidar alternatifi yapardı. Geçmişte olmadı, şuanda da yok. Gelecekte de olmayacak. O yüzden muhalefetin vaatlerinin ben dikkate alınacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Ünal: 'Muhalefetin İktidar Olma Talebi Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement