Bakan Çelik Eskişehir'de - Son Dakika
Politika

Bakan Çelik Eskişehir'de

Bakan Çelik Eskişehir\'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, mevzuat değişikliğinin lafta kalmayıp uygulama alanlarına yansıması gerektiğini söyledi.

07.12.2012 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, mevzuat değişikliğinin lafta kalmayıp uygulama alanlarına yansıması gerektiğini söyledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Bakan Çelik, Vali Kadir Koçdemir'i makamında ziyaret etti. Vilayet alanında polis merasim mangası tarafından karşılanan Çelik, ardından valilik makamında açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bugün bakanlığımın çalışmaları dahilinde Eskişehir'e geldim. Eskişehir'e komşu bir il olan Bursa'da uzun yıllar milletvekilliği yapmış biri olarak Eskişehir'i zaten sık sık görme imkanım oluyordu ancak bugün bakanlığımın çalışmaları dahilinde geldim. Diğer bir deyişle mevzuat değişikliğinin yalnız lafta ve bürokrasi alanında değil, uygulama alanlarına yansımalarıyla ilgili yetkili isimler ile görüşüp bu yasama faaliyetleri ve düzenlemelerin neler getirip neler götüreceği hakkında incelemelerde bulunarak bilgi vermek için geldim. Bakanlık olarak faaliyetlerimizi Eskişehir'de olduğu gibi Türkiye'nin dört bir yanında sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonra da yetkililere gerekli bilgileri aktararak faaliyet çerçevemizi genişletmiş olacağız" dedi.

Vali Koçdemir de Bakan Çelik'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından Vali Koçdemir, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti rozetini Bakan Faruk Çelik'e taktı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çelik Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement