Bakan Eroğlu: Pazarlık Yok - Son Dakika
Politika

Bakan Eroğlu: Pazarlık Yok

Bakan Eroğlu: Pazarlık Yok

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da, yaşamını yitiren eski milletvekili 94 yaşındaki Rasim Hancıoğlu'nun cenaze törenine katıldı.

26.04.2013 18:55  Güncelleme: 09:01

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da, yaşamını yitiren eski milletvekili 94 yaşındaki Rasim Hancıoğlu'nun cenaze törenine katıldı.

İmaret Camii'ndeki törene, Eroğlu'nun yanı sıra, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, eski Maliye Bakanı İsmet Attila, Afyonkarahisar Belediye Başkanı AK Parti'li Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Millet Selamet Partisi'nden milletvekili olarak meclise giren Rasim Hancıoğlu'nun cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Bakan Eroğlu, daha sonra Dazkırı İlçesi'nde Hasandede Göleti ve Sulaması'nın temel atma törenine katıldı. Bakanın gündeminde Fenerbahçe'nin Benfica'yı UEFA Yarı Final ilk karşılamasında 1-0 yenmesi vardı.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Bakan Eroğlu, UEFA Kupası'nı alması halinde, takım adına bir hatıra ormanı oluşturacaklarını söyledi. Kendisinin de Fenerbahçe taraftarı olduğunu hatırlatan Bakan Eroğlu, "Böyle bir başarı yakalarlarsa, Fenerbahçe adına İstanbul'da bir hatıra ormanı oluştururuz" dedi.

PAZARLIK YOK

Çözüm sürecine ilişkin de kısa bir değerlendirme yapan Bakan Eroğlu, "Hiç merak etmeyin tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak diyoruz. Hiçbir şekilde taviz yok. Bunu çözeceğiz taviz yok, pazarlık yok. Bunu Bakanlar Kurulu üyesi olarak, işin içinde olan bir kişi olarak rahatlıkla söylüyorum. Şanlı bayrağımız 778 bin kilometre alanda ilelebet dalgalansın diyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Hasandede Göleti ve Sulaması'nın temelini atan Veysel Eroğlu, müteahhit firmanın temsilcisiyle teslim tarihi konusunda pazarlık yaptı. Pazarlık sonunda, göletin açılış tarihi 1 yıl öne alınarak 11 Eylül 2014 olarak açıklandı.

MİNİK AYŞE'NİN FOTOĞRAF AŞKI

Tören sırasında Bakan Eroğlu'nun yanına gelen 5 yaşındaki Ayşe Melek Yılmaz, cep telefonuyla fotoğraf çekmek istedi. Ancak telefonun fotoğraf bölümüne giremeyen Ayşe'ye Bakan Eroğlu yardımcı oldu.

Telefonu alan Eroğlu, fotoğraf makinesini açarak minik kıza verdi. Daha sonra Ayşe'nin çektiği fotoğrafı gazetecilere gösteren Bakan Eroğlu, "Dikkat edin mesleğinizi elinizden alabilir" diye espri yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Eroğlu: Pazarlık Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement