Başarılıysam Sınır Tanımam - Son Dakika
Politika

Başarılıysam Sınır Tanımam

Başarılıysam Sınır Tanımam

CHP'li Muharrem İnce'nin hedefi Türkiye ortalamasının üstünde oy almak.

12.04.2011 15:22

"ÜÇÜNCÜ DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ YAPACAĞIM. BU DA BENİM USTALIK DÖNEMİM"

CHP'den yeniden Yalova Milletvekili adayı olan Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 12 Haziran genel seçimlerinde hedefinin partinin Türkiye ortalamasının üstünde oy almak olduğunu söyledi.

Muharrem İnce, iletişim bürosunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Seçim döneminde kimseyle kavga etmeyeceğini belirten İnce, başka bir kentten teklif aldığını ancak bunu kabul etmediğini söyledi. İnce, "Hiç tanınmayan sıradan bir öğretmenken beni Meclis'e gönderen Yalovalılara bir vefasızlık olurdu. Milletvekilliği derdinde değilim. Öyle bir derdim olsa büyük kentlerden garanti sıralamayı tercih ederdim. O yüzden yeniden Yalova'dan aday oldum. Üçüncü dönem milletvekilliği yapacağım. Bu da benim ustalık dönemim" dedi.

"BİR LİRALIK HARAM YEMEDİM"

Hiç kimsenin kendisine ekonomik bir suçlama yöneltemeyeceğini söyleyen Muharrem İnce, şunları söyledi:

"9 yıldır milletvekiliyim. Baktığınız zaman 2002'den daha fakir durumdayım. 1 liralık haram yemedim. 1 liralık çıkar sağladığımı ispatlasınlar o gün siyaseti bırakırım. Bu seçim döneminde kimseyle kavga etmeye niyetim yok. Tabii ki bir tokat atana öbür yanağımı çevirmeyeceğim. Ancak diğer adaylarla kavga eden bir görüntü içinde olmayacağım. 2002'de 16500, 2007'de ise 25 bin oy aldım. Bu seçimdeki hedefimiz CHP'yi Yalova'da birinci parti yapmak. Haritada Yalova'nın rengi İzmir ile aynı olmalı. Bu seçimde CHP Grup Başkanvekili olarak partimin oylarında anlamlı bir artış olmaması beni üzer. "

Yalova'daki siyasileri yalnızca tek kelimeyle değerlendiren Muharrem İnce, "Şükrü Önder ağabey. Yakup Koçal gibi olamam. İlhan Evcin düzgün adam. Temel Coşkun şanssız adam. Yaşar Okuyan hırslı adam" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Başarılıysam Sınır Tanımam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement