Batı Şeria'da Yahudi Yerleşimci Saldırısı: 1 Ölü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batı Şeria'da Yahudi Yerleşimci Saldırısı: 1 Ölü

Batı Şeria\'da Yahudi Yerleşimci Saldırısı: 1 Ölü
25.07.2014 15:48  Güncelleme: 15:41

Batı Şeria'nın Nablus kentinde, bir Yahudi yerleşimcinin cuma namazından çıkan Filistinlilere açtığı ateş sonucu bir kişi öldü.

Batı Şeria'nın Nablus kentinde, bir Yahudi yerleşimcinin cuma namazından çıkan Filistinlilere açtığı ateş sonucu 1 kişinin öldüğü bildirildi.

AA muhabirine konuşan Filistin Sağlık Bakanlığı Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Tarif Aşur, "Nablus'un Havara beldesinde cuma namazı sonrası camiden çıkan Müslümanlara bir Yahudi yerleşimci tarafından açılan ateşte ağır yaralanan Azmi Avde isimli 20 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti" dedi.

Olayın gerçekleştiği caminin Nablus'u güney beldelere bağlayan ana cadde üzerinde bulunduğu belirtildi.

Yaklaşık 39 bin Yahudi yerleşimcinin yaşadığı belirtilen Nablus ve çevresinde Filistinlilerin sık sık aşırı sağcı Yahudilerin saldırılarına maruz kaldığı ifade ediliyor. - Ramallah

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Batı Şeria'da Yahudi Yerleşimci Saldırısı: 1 Ölü - Son Dakika


Advertisement