Bursa'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon - Son Dakika
Politika

Bursa'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon

Bursa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçerek kent merkezinde ve Mustafakemalpaşa ilçesinde çok sayıda adrese şafak vakti baskın düzenledi. Operasyonda özel harekat polisleri ve helikopter de kullanıldı. Şüpheliler gözaltına alınırken, aramaların devam ettiği belirtildi.

19.09.2023 08:47

BURSA'da uyuşturucu satıcılarına yönelik, şafak vakti helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent merkezinde ve Mustafakemalpaşa ilçesinde, önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Çok sayıda personelin katıldığı operasyonda özel harekat polisleri koçbaşıyla kapıları kırarak evlere girdi. Havadan helikopterin de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. (DHA)

Bursa\'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement