Çelebi'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Politika

Çelebi'de Seçim Heyecanı

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, Türkiye'nin en küçük ilçeleri arasında yer alan 670 merkez nüfuslu ilçede, vatandaşlar sandık başına giderek oy kullandı. İlçede toplam 17 sandık kuruldu ve oy kullanma işlemi için yoğun ilgi gösterildi. Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, seçmen sayısının 2 bin civarında olduğunu belirtti ve her şeyin yolunda gittiğini ifade etti. Şerife Kıratlı ise cumhurbaşkanı için temennide bulundu.

14.05.2023 17:16  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

670 merkez nüfusuyla Türkiye'nin en küçük ilçeleri arasında yer alan Çelebi'de seçim heyecanı

KIRIKKALE - Türkiye'nin en küçük ilçeleri arasında yer alan Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, vatandaşlar sandık başına giderek oy kullandı.

670 merkez, 2 bin 72 toplam nüfusu ile Türkiye'nin en küçük ilçeleri arasında yer alan Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde vatandaşlar sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği için ilçede kurulan sandıklarda vatandaşlar oyunu kullandı. Oy kullanma işlemi için yoğun ilginin olduğu ilçede toplam 17 sandık kuruldu. Oy kullanma işleminin başladığı saatten itibaren vatandaşlar okulların yolunu tuttu.

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, İHA muhabirine yapığı açıklamada, "İlçemizde 670 seçmen var. Köylerimizle beraber 2 bin civarında seçmenimiz var. Köyleri gezdim şuanda sandıklarda bir problemimiz yok. Her şey yolunda gidiyor" ifadesin kullandı.

Şerife Kıratlı ise "inşallah hayırlara vesile olmasını dileriz. Hakkımızda hayırlı olanı gelsin inşallah. Ama temennimiz cumhurbaşkanımız için" dedi.

Çelebi\'de Seçim Heyecanı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çelebi'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement