Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Trabzon'da - Son Dakika
Politika

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Trabzon\'da

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni (KTÜ) ziyaret ederek, Rektör Prof.Dr.İbrahim Özen'le bir süre görüştü.

13.03.2012 17:51

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni (KTÜ) ziyaret ederek, Rektör Prof.Dr. İbrahim Özen'le bir süre görüştü.

Balta, KTÜ'nün eğitim ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere her yönüyle bölgeye büyük katkı sağladığını ifade ederek, "KTÜ Trabzon'a büyük katkılar sağlamıştır. Özellikle tıp fakültesi sağlık yönünden Trabzon'un merkezi konumunu güçlendirdiğini herkes görüyor" dedi.

KTÜ'nün, Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden biri olduğunu kaydeden Balta, "Üniversitemiz gelecek yıllarda daha üst sıralara çıkacak ve dünya çapında bir üniversite olacaktır. Özlemimiz, hayalimiz budur. Her zaman KTÜ'nün yanında, üniversite camiamızın emrindeyiz. Onların eksikliklerinin giderilmesinde devlet olarak yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Özen de

Trabzon'da daha önce iyi ilişki kurdukları Muhammet Balta'nın bakan yardımcısı olarak göreve atanmasından memnuniyet duyduğunu, bu görevinde ülke genelinde başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Ziyarette Balta'nın yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz ile Belediye Meclis üyesi Yusuf Yazıcı da hazır bulundu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement