CHP Milletvekilinin Kaçırılması - Son Dakika
Politika

CHP Milletvekilinin Kaçırılması

CHP Milletvekilinin Kaçırılması

Atakum Belediye Başkanı, Son günlerde ülkemizde PKK terörünün zaman zaman farklılık göstererek yoğunlaşması üzüntü kaynağımız olmaktadır dedi.

13.08.2012 14:02  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "PKK terörü, artık insanlarımızı, askerlerimizi, parlamenterlerimizi kaçırma noktasına geldi ise artık bunu sonlandırmak üzere kararlılık ve tutarlıklık göstermemiz gerekmektedir" dedi.

Burma yaptığı açıklamada, "Son günlerde ülkemizde PKK terörünün zaman zaman farklılık göstererek yoğunlaşması üzüntü kaynağımız olmaktadır. Bu durum bize dost olmayanların işine geliyor olabilir ama unutulmamalıdır ki terör bir insanlık suçudur. Orta Doğu'daki istikrarsızlığın da zemin hazırladığı durum için Türk ulusu olarak yapılması gerekeni gecikmeden ittifak ederek yapmak zorundayız. PKK terörü, artık insanlarımızı, askerlerimizi, parlamenterlerimizi kaçırma noktasına geldi ise artık bunu sonlandırmak üzere kararlılık ve tutarlıklık göstermemiz gerekmektedir. Büyük devlet olan Türkiye'nin karşısında böylesine cüretkar davrananların arkasında kimler olduğunu da Türk halkının bilmesi, anlaması gerekmektedir. Bu yangın daha büyümeden söndürülmelidir. Hüseyin Aygün milletvekilimiz için üzülüyoruz, inşallah sorun çözülür diye umut ediyoruz. Devletin ilgili organlarından hassasiyet bekliyoruz. Başta CHP'nin bütün üyeleri olmak üzere tüm halkımıza 'geçmiş olsun' dileklerimi iletiyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Milletvekilinin Kaçırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement