Dişli ve Toçoğlu Seçim Öncesi İstişare Yaptı - Son Dakika
Politika

Dişli ve Toçoğlu Seçim Öncesi İstişare Yaptı

Dişli ve Toçoğlu Seçim Öncesi İstişare Yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek, 24 Haziran’da yapılacak Başkanlık seçimi öncesi istişare yaptı.

03.05.2018 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret ederek, 24 Haziran'da yapılacak Başkanlık seçimi öncesi istişare yaptı.

Başkan Dişli ile seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, her seçim döneminde AK Parti'ye olan ilgi ve güvenin arttığını belirterek, "Bizim derdimiz milletimize en iyi hizmeti sunmak. Tüm aday adaylarımıza çalışmalarında başarı diliyorum" dedi.

Başkan Dişli ise ülkenin 24 Haziran'da önemli bir seçime gittiğine dikkat çekerek, "24 Haziran seçimleri sonrası Türkiye'yi daha güçlü kılacak olan Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine geçeceğiz. Bu sebeple, belediye başkanları olarak biz de gösterilecek adaylarımızı Ankara'ya göndermek için çok çalışıp, görevimizi yapacağız. bu davada yola çıkan tüm aday adaylarımıza başarı diliyorum"dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dişli ve Toçoğlu Seçim Öncesi İstişare Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement