DYP'nin Ankara Adayı 'Bekir Cebeci' - Son Dakika
Politika

DYP'nin Ankara Adayı 'Bekir Cebeci'

DYP\'nin Ankara Adayı \'Bekir Cebeci\'

Doğru Yol Partisi (DYP), Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bekir Cebeci’yi gösterdi.

27.12.2013 16:20

Doğru Yol Partisi (DYP), Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Bekir Cebeci'yi gösterdi.

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, DYP Genel Merkezinde düzenlenen basın toplantısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Bekir Cebeci olduğunu açıkladı. Cebeci yaptığı konuşmada, "Ankara için projelerimiz çok, bunları gerçekleştirmek için alandayız" dedi.

Cebeci, bu seçimin oldukça çetin ve zorlu bir hizmet yarışı olduğunu ifade ederek, "Biz halkımıza yapacaklarımızı sunacağız, halkımız sandıkta teveccühünü iletecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını Melih Başkan devam ettirmekte. Ankara'da DYP ile kazanacağımıza inanıyorum. Mansur Yavaş'ın CHP'den aday olması, CHP teşkilatının kabullenmesi çok önemli. AK Parti'de anketlerde yüzde 38 çıkmakta. Melih başkanı istemeyenler bizlere oy verse Ankara'da çok şey değişecektir. Hz. Ömer adaletini Ankara'ya uygulamak için adayız" şeklinde konuştu.

Cebeci, Ankara'nın 3G ve 3S felsefesini yaşatabilirse mutlu bir şehir olacağını vurgulayarak, "Sevgi, selam, sabır anlayışının gelişmesini istiyoruz. Bana oy vermesin birbirimize selam verelim. 3G açılımımız ise; geçmiş, gençlik, gelecek. Projelerimizle Başkent'te birçok şeyi değiştirmek için geliyoruz" ifadesini kullandı.

Çorum doğumlu olan Bekir Cebeci, Türkiye Sağlık Çalışanları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Başkent Çorumlular Birliği Genel Başkan Yardımcısı. Aynı zamanda iş adamı ve kamu yönetimi uzmanı olan Cebeci, 1'i kız 2 çocuk sahibi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DYP'nin Ankara Adayı 'Bekir Cebeci' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement