Eski Milletvekili Kösoğlu'nun Vefatı - Son Dakika
Politika

Eski Milletvekili Kösoğlu'nun Vefatı

Eski Milletvekili Kösoğlu\'nun Vefatı

Başbakan Erdoğan: "Derin tarih bilgisi, geçmiş ile gelecek arasında kurduğu bağlarla, düşünce hayatımıza belirgin etkilerde bulunan merhum Nevzat Kösoğlu, ülkemizin meselelerinin çözümü için si...

10.10.2013 16:58

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski milletvekili Nevzat Kösoğlu'nun vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirterek, "Derin tarih bilgisi, geçmiş ile gelecek arasında kurduğu bağlarla, düşünce hayatımıza belirgin etkilerde bulunan merhum Nevzat Kösoğlu, ülkemizin meselelerinin çözümü için siyasete de girmiş, bu sahada önemli hizmetlerde bulunmuştur" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın, fikir adamı Nevzat Kösoğlu'nun vefatı dolayısıyla yayımladığı mesaj, Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesinde yayımlandı.

Türkiye'nin önde gelen fikir adamı, yayıncı ve siyasetçilerinden biri olan Nevzat Kösoğlu'nun vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Başbakan Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Kültür hayatımıza önemli katkıları bulunan, kaleme aldığı kitaplarla medeniyetimizin önemli meselelerini ele alan Nevzat Kösoğlu inanıyorum ki, özgün çalışmalarıyla gelecek nesillere geniş ufuklar açacak, saygıdeğer kişiliğiyle de daima hayırla yad edilecektir.

Derin tarih bilgisi, geçmiş ile gelecek arasında kurduğu bağlarla, düşünce hayatımıza belirgin etkilerde bulunan merhum Nevzat Kösoğlu, ülkemizin meselelerinin çözümü için siyasete de girmiş, bu sahada önemli hizmetlerde bulunmuştur. Nevzat Kösoğlu'na Allah'tan rahmet temenni ediyor, acılı ailesine, yakınlarına, yayın ve kültür camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Eski Milletvekili Kösoğlu'nun Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement