Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü - Son Dakika
Politika

Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Fransa'nın başkenti Paris'te Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi.

30.03.2021 23:53  Güncelleme: 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Fransa'nın başkenti Paris'te Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi.

IKBY Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Barzani'nin Paris'te Le Drian ile görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Barzani, bundan önce Elysee Sarayı'nda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşmüştü.

Görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada Macron ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Barzani, Fransa'nın bölgeye desteğinden dolayı Macron'a teşekkür etmişti.

Barzani, görüşmede ikili ilişkileri ve bölgesel konuları ele aldıklarını kaydetmişti.

Le Drian'ın Barzani ile yaptığı görüşmeye ilişkin Fransa Dışişleri Bakanlığından resmi açıklama yapılmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Seçimlerden önce söz vermişti: Belediye başkanı, mültecilere ait kaçak iş yerlerini kendi eliyle mühürledi
    08:34 Seçimlerden önce söz vermişti: Belediye başkanı, mültecilere ait kaçak iş yerlerini kendi eliyle mühürledi

    CHP'li Afyonkarahisar Belediyesi, kentte bulunan sığınmacıların ruhsatsız iş yerlerini mühürleme kararı aldı. Belediye Başkanı Burcu Köksal, zabıta ekiplerinin işlemlerini yerinde takip ederek dükkanları mühürledi ve mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağını, şehirden ayrılmaları için gerekenin yapılacağını ifade etti.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.


Advertisement