HÜDA PAR'dan Aday Tanıtım Programı - Son Dakika
Politika

HÜDA PAR'dan Aday Tanıtım Programı

HÜDA PAR\'dan Aday Tanıtım Programı

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı tarafından, Batman Bağımsız milletvekili adayı Dr.Aydın Gök için tanıtım toplantısı düzenlendi.

27.04.2015 07:57

Hür Aday Aydın Gök için "Destek Programı" düzenlendi

HÜDA PAR İl Başkanlığı 7 Haziran'daki milletvekili seçimlerinde destekleme kararı aldığı bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök için "Aday Destek Programı" düzenledi.

"Aday Destek Programı"na HÜDA PAR İl Başkanı M. Emin Doğru, ilçe başkanları, kentte faaliyet yürüten bazı STK temsilcisi, kalabalık bir topluluk katıldı.

HÜDA PAR'ın aday tanıtım programında konuşan bağımsız aday Dr.Aydın Gök, "Kürt meselesi, önemli bir sorun olarak orta yerde duruyor. Kürt meselesi doğurduğu sorunlarla beraber devam ediyor" dedi.

"Bu meselenin doğurduğu PKK sorunu ve 30 yıldır devam eden çatışmanın en büyük mağduru Müslüman Kürt halkı olmuştur" diyen Gök, Kürt meselesi, iki tarafın karşılıklı çıkar dayatmaların kurban edilmeden bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.

Gök "Kürtlerin ve diğer etnik grupların da talep ettikleri İslami insani ve fıtri hakları verilmelidir. Yeni anayasada da bu hassasiyet unutulmamalı ve yeni sivil anayasa etnik, ideolojik vurgular içermemelidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika HÜDA PAR'dan Aday Tanıtım Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • amure: aydın bey iyi bir aday ama temeli yok zira katliam zulm kokan hizbullaha ait oylar allah aşkına hdpppppppppppp ye çünkü mazlum kahraman ve şehitlerin kokusu var üzerlerinde 10 8 Yanıtla
  • esen: oylar ırkçılığı ayakları altına koyan hdpppppppppppppppppppppppp yebarajı aşıcaz okyanuslara dalıcaz 8 4 Yanıtla
  • hakan: oylar HDP YE hdp YE 4 3 Yanıtla
  • sina: oylar halkların demokratik partisine 4 2 Yanıtla

Advertisement