Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşadıklarını hatırlatan Akşener: İmamoğlu'nun şarkısı da bitmeyecek - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşadıklarını hatırlatan Akşener: İmamoğlu'nun şarkısı da bitmeyecek

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası hakkında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, benzer bir durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yaşadığını hatırlatarak, "Erdoğan, oradan giderken, 'Bu şarkı burada bitmeyecek' dedi, gerçekten bitmedi biliyor musunuz? Bakın şimdi Cumhurbaşkanı. İmamoğlu'nunki de bitmeyecek" ifadelerini kullandı.

23.12.2022 21:12  Güncelleme: 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV'de İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Meral Akşener, hakkında hapis cezası verilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da benzer bir durumdan geçtiğini hatırlattı.

"TECRÜBE KONUŞUYOR"

Meral Akşener konuyla ilgili "Sayın Erdoğan oradan giderken 'Bu şarkı burada bitmeyecek' dedi gerçekten bitmedi biliyor musunuz? Bakın şimdi cumhurbaşkanı. Şimdi Sayın İmamoğlu'nunki de bitmeyecek. Eğer sadece 16 milyon İstanbullu ile bırakırsanız işi, o çerçevenin içine koyarsanız o şarkılar biter. Tecrübe konuşuyor" ifadelerini kullandı.

"MASAYA GELSİN GÖRELİM"

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hakkında da konuşan Akşener, "Masaya gelsin görelim, Biz herkesi partimize sorarak yaparız" ifadelerini kullandı. Akşener, İmamoğlu'na verilen hapis cezasının üzerinden AKP'li Cumhurbaşkanına, "Dünün mağduru bugünün vesayetçisi millet iradesine tokat attı, hem de yine Saraçhane'de" dedi.

ASGARİ ÜCRET KONUSU

Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni asgari ücretle ilgili "Asgari ücrete sayın Erdoğan 8 bin 500 olarak açıklamıştı. Biz bütün hesapları yapıp 9 bin 600 olarak açıklamıştık. Açlık sınırı Ocak ayında 8 bin 700 lira olacak yani asgari ücret yine açlık sınırının altına düşecek. Gıdaya erişim ve ısınma müthiş bir problem." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın yaşadıklarını hatırlatan Akşener: İmamoğlu\'nun şarkısı da bitmeyecek

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşadıklarını hatırlatan Akşener: İmamoğlu'nun şarkısı da bitmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Erkan Çaçen: Meral sen onu sadece hayal edersin zaten amacınız reisin yasadiklariyla yola çıkıp atil gereksiz lüzumsuz imamoglunu on plana çıkartmaz ama bu oyun o kabiliyetsizde tutmaz bunu bilesin geçin o Fransız oyunlarını. 10 6 Yanıtla
  • Mustafa Aykanat: Şarkıyı da şarkıcıyı da karıştırıyorsun. Bulunduğun her ortamı karıştırdıgın gibi. 12 4 Yanıtla
  • Ayhan Yıkıcı: Böylelikle , sizin bu cezaevi olayını adaylık için organize ettiğiniz ortaya çıkmış oldu.. size bu ülkeden ekmek çıkmaz uğraşmayın.. 8 2 Yanıtla

Advertisement