Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun "Adaylık sinyali" denilen sözleri hakkında ilk yorum geldi - Son Dakika
Politika

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun "Adaylık sinyali" denilen sözleri hakkında ilk yorum geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığa yorulan 'Ya benimle olun ya yolumdan çekilin' sözü hakkında ilk kez konuştu. Karamollaoğlu, "O verilen mesaj iktidara demektir. Yani Sayın Kılıçdaroğlu kendi fikrini belli bir üslupla beyan etmiş" diye konuştu.

27.04.2022 19:02  Güncelleme: 19:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü, grup toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı. 'Ya benimle olun ya yolumdan çekilin' diyen Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri, Cumhurbaşkanlığına adaylığı sinyali olarak değerlendirildi.

GENEL MERKEZDE TOPLANTI DÜZENLEDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, bu konuya ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

"İKTİDARA MESAJ VERMİŞTİR"

Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki konuşmasında verdiği mesajların ardından söylediği "Ya benimle olun ya yolumdan çekilin." sözünün, "cumhurbaşkanı adaylığını ilan ettiği" şeklinde yorumlanmasıyla ilgili soruya, "O verilen mesaj iktidara demektir. Yani Sayın Kılıçdaroğlu kendi fikrini belli bir üslupla beyan etmiş. 'Biz adaleti tesis etmek için yola çıktık, bundan dolayı da adaletin tesisine engel olmayın.' demek istiyor diye anladım. Bizim de şu an söylediğimiz bu." yanıtını verdi.

Karamollaoğlu\'ndan Kılıçdaroğlu\'nun "Adaylık sinyali" denilen sözleri hakkında ilk yorum geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'Adaylık sinyali' denilen sözleri hakkında ilk yorum geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alper006 : Karamollaoğlu sen partinden istifa et yakismiyorsun oraya git chp den aday ol 2 0 Yanıtla
  • Sami Göksu: Erken seçim çığırtkanlık ları yapılıyor halka bir sorun bakalım seçim istiyormuş bu durumda hemen geldiğinde düzelecekmi kötü değiniz herley sana yürümen için Ankara İstanbul otobanı yetmedi sayın başkan önünde kravanından başka birşeyde yoktu 1 0 Yanıtla

Advertisement