Kemal Kılıçdaroğlu: "Düşüncelerimiz ve Önerdiğimiz Yöntemler Farklı Olabilir. - Son Dakika
Son Dakika Logo
Politika

Kemal Kılıçdaroğlu: "Düşüncelerimiz ve Önerdiğimiz Yöntemler Farklı Olabilir.

26.02.2017 20:58

Kemal Kılıçdaroğlu: "Düşüncelerimiz ve önerdiğimiz yöntemler farklı olabilir.

Kemal Kılıçdaroğlu: "Düşüncelerimiz ve önerdiğimiz yöntemler farklı olabilir. Ancak daha güçlü, saygın ve barış içinde Türkiye hepimizin ortak hayalidir"

-"Milli olmanın önemine inanıyorsak her şeyden önce TBMM'yi zayıflatacak durumlardan kesinlikle kaçınmalıyız. Bugünlerde şahit olduğumuz milletin meclisini kısıtlamaya yönelik girişimler aslında milli gücümüzü yok etmek sonucu doğuracak talihsiz tavırlardır."

-"Eksiklerimiz ve yanlışlarımız olabilir. Önemli olan eksikliklerimizi tamamlamak,yanlışlardan da ders çıkarmaktır. Bütün bunları ortak akılla parlementer sistem içinde hep birlikte giderebiliriz"

-"Rahmetli Necmettin Erbakan da bütün yetkilerin tek elde toplanmasına karşı çıktı. Cumhuriyetten yana tavır aldı."

ANKARA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma programında açıklamalarda bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kemal Kılıçdaroğlu: 'Düşüncelerimiz ve Önerdiğimiz Yöntemler Farklı Olabilir. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement