MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması

"Tayyip Erdoğan'ın bir an evvel Türk milletinin cumhurbaşkanı olarak Köşk'e çıktığını idrak etmesini diliyoruz.

25.08.2014 12:23

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, büyük Türk milleti ve tarih huzurunda, "namusu ve şerefi üzerine" içtiği andın, MHP olarak her daim takipçisi olacaklarını belirtti.

Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın, bütün milletin değil, AK Parti'nin cumhurbaşkanı gibi görüntü verdiğini ileri sürdü.

Erdoğan'ın, milletvekilliği ve başbakanlığının yanı sıra parti genel başkanlığının da düşmüş olması gerektiğini savunan Çetin, Erdoğan'ın, 15 Ağustos'tan bu yana bütün faaliyetlerinin yasa dışı olduğunu, anayasal suç işlediğini iddia etti.

Başbakan Erdoğan'ın, daha Cumhurbaşkanlığı makamına oturmadan, başbakanı ve bakanları belirleyerek, tek adam rejimi kurduğunu öne süren Çetin, Erdoğan'ın, eski siyasi bağlarını geride bırakması gerektiğini belirtti.

Çetin, Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı olurken, namusu ve şerefi üzerine yemin etmesi gerekeceğini anımsatarak, "Başbakanlığını gayet iyi bildiğimiz ve memnun olmadığımız Tayyip Erdoğan'ın bir an evvel Türk milletinin cumhurbaşkanı olarak Köşk'e çıktığını idrak etmesini diliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olarak, büyük Türk milleti ve tarih huzurunda, 'namusu ve şerefi üzerine' içtiği andın MHP olarak her daim takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement