MHP Heyeti Kilis'e Geldi - Son Dakika
Politika

MHP Heyeti Kilis'e Geldi

MHP Heyeti Kilis\'e Geldi

MHP Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ile beraberindeki heyet, bir dizi inceleme, gezi ve parti toplantısı için Kilis'e geldi.

09.12.2013 14:05  Güncelleme: 14:26

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ile beraberindeki heyet, bir dizi inceleme, gezi ve parti toplantısı için Kilis'e geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Kilis'te kurulan Suriyelilerin kaldığı geçici barınma merkezi, Öncüpınar konteyner kentinde incelemelerde bulundu, sonra Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler'i ziyaret etti. KESOB Başkanı Şevket Memiler, Kilis'te 6 bine yakın esnaf bulunduğunu belirterek, "yerel seçimlerde tüm partilere ve adaylara başarılar diliyorum. Demokratik bir seçim olması en büyük temennimizdir. Her zaman kazananın Kilis olmasını istiyoruz" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel de Kilis'e günü birlik ziyaretler ile başladığını belirterek şunları söyledi: "Suriyelilerin kaldığı konteyner kentleri ziyaret ettim. Sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Şimdi de sizleri ziyaret ediyorum. Her zaman MHP olarak bir isteğiniz bir talebiniz olduğu zaman yerine getirmek için çalışacağız."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Osman Boybeyi'ni de ziyaret ettikten sonra Doğanhan restoran da onuruna verilen yemeğe katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel'in ziyaretlerinde MHP Kilis İl Başkanı Sırrı Cumhur Özgeriş, Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Mısırlıgil ile partililer hazır bulundu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Heyeti Kilis'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement