Sağlık Bakanlığından Açıklama - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanlığından Açıklama

Sağlık Bakanlığı, bir gazetede Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile gerçekleştirilen özel röportajdaki bazı ifadelerin yanlış yansıtıldığını bildirdi.

07.01.2016 23:13

Sağlık Bakanlığı, bir gazetede Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile gerçekleştirilen özel röportajdaki bazı ifadelerin yanlış yansıtıldığını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı, bugün bir gazetenin Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ile gerçekleştirdiği özel röportajı içeren haberine ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Özel röportajda soruyu soran gazetecinin haberde adı geçen şahıs ve örgütle ilgili '.... Zehirleme girişiminde bulunduklarına ilişkin gelişmeler var. Siz de Sağlık Bakanıydınız.' ve '.... Bire bir öldürme girişimleri oldu değil mi Sayın Bakanım?' sorularına karşılık 'Özel hayatını yakından takip etmeleri benzer girişimlerde bulunduklarının göstergesidir' cevabını vermiştir. Gazetenin söz konusu haberinin başlığında ve bir kısım içeriğinde ise Sayın Bakanımızın sözleri farklı bir şekilde yansıtılarak 'Özel hayatını yakından takip ederek zehirleme girişiminde bulundu' ifadesi kullanılmıştır.

Kayıt altında bulunan ifadelerden de açık bir şekilde anlaşılacağı üzere Sayın Bakanımız kamuoyu gündemine yansıyan gelişmelere işaret ederek tahmini bir değerlendirmede bulunmuştur" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanlığından Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement