Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Kılıçdaroğlu'na Tepki - Son Dakika
Politika

Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Kılıçdaroğlu'na Tepki

Ydp Genel Başkanı Gündüz\'den Kılıçdaroğlu\'na Tepki

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün yaptığı, "Mensubu olduğum aile, peygamberimiz Hz."

17.10.2013 12:30

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün yaptığı, "Mensubu olduğum aile, peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) soyundan geliyor" açıklamasına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün bir gazeteye verdiği demeçte, ailesinin peygamber soyundan geldiğini ifade etmesi üzerine YDP Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz'den tepki geldi. Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu için Tosun Paşa tanımlamasını yaparak, Kılıçdaroğlu'nun açıklamayı siyasette kullanmak amacıyla yaptığını ileri sürdü. Gündüz, "CHP'nin Tosun Paşası, Hz. Muhammed'in (sav) soyundan olduğunu iddia ederek bunu siyasette kullanmak istemediğini söylüyor. Şimdi Tosun Paşa'nın partisine ve yaptıklarına bakalım, CHP, cumhuriyetin ilanından hemen sonra seyit, şerif gibi unvanları kullanmayı yasaklıyor. Gerekçe ise insanlar arasında eşitliği sağlamak. Asıl ve gizli gerekçe ise, İslam'ı ve sembollerini ortadan kaldırmaktır. CHP camileri kapatarak, bunları ahır ve depo olarak kullandırtıyor. Amaç, Müslümanlığı yaşamdan atmak. CHP tekke ve zaviyeleri yasaklıyor, amacı ise Allah demeyi sona erdirmek. CHP harf inkılabı ile Arap alfabesini yasaklıyor. Amacı, Kur'an-ı unutturmak, dini değiştirmek. Hitler'in ve Musolini'nin faşist diktatoryal parti sistemini model alıp partisini şekillendiren CHP, şimdiler de ise Marksist bir ideolojiye sahip. Durum böyle iken sen Tosun Paşa nasıl olur da, milleti aptal yerine koyarak yüzsüz ve utanmazca kendine seyyidim diyerek oy devşirmeye çalışıyorsun" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Kılıçdaroğlu'na Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement