CHP Van İl Başkanlığı Adayları Tanıttı - Son Dakika
Politika

CHP Van İl Başkanlığı Adayları Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanlığı, Van büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıtarak, projelerini açıkladı.

25.02.2014 21:30  Güncelleme: 22:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Başkanlığı, Van büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıtarak, projelerini açıkladı

Kentteki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP İl Başkanı Cemal Şen, Van Büyükşehir Belediyesi adayı Mehmet Kurukçu ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimleri önemsediklerini ve başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Şen, adayların tespitinin ardından kentte hayata geçirecekleri projeleri de belirlediklerini söyledi.

Kentte yapmayı planladıkları çalışmaları 23 başlık halinde "Yaşam Projesi" olarak adlandırdıklarını anlatan Şen, "Kentte insanların yaşam standartının yükseltilmesi için projeler hazırladık. Bunun yanında şeffaf bir belediye yönetimi de vaadediyoruz. Belediyelerimizde içme suyunun vatandaşlara ücretsiz ya da düşük ücretlerle verilmesini sağlayacağız. Belediye meclisi toplantılarını canlı yayınlayarak şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Belediye başkanlarının tüm mal varlıklarını günlük olarak internet sitesinden yayınlayacağız" dedi.

Konuşmasının ardından tüm adayları tek tek tanıtan Şen'in, projelerle ilgili bilgi vermesinin ardından toplantı sona erdi.

-cemal şan

-mehmet kurukçu

CHP Van İl Başkanlığı Adayları Tanıttı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Van İl Başkanlığı Adayları Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement