Ambulans Helikopter Prematüre Bebek İçin Havalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Sağlık

Ambulans Helikopter Prematüre Bebek İçin Havalandı

04.02.2018 12:37

Kars'ta, prematüre olarak dünyaya gelen ve metabolik hastalık şüphesi olan bebek, ambulans helikopterle Elazığ'daki hastaneye sevk edildi.

Kars'ta, prematüre olarak dünyaya gelen ve metabolik hastalık şüphesi olan bebek, ambulans helikopterle Elazığ'daki hastaneye sevk edildi.

Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde, Hatice ve Sebahattin Ölmez çiftinin 10 gün önce, gebelik süresi tamamlanmadan dünyaya gelen erkek bebeğe yapılan tetkiklerde metabolik hastalık şüphesine rastlandı.

Prematüre bebeğin bu nedenle daha kapsamlı yoğun bakım ünitesi olan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesi kararlaştırıldı.

Erkek bebek ardından ambulansla götürüldüğü Harakani Havalimanı'nda ambulans helikoptere konularak Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Ambulans Helikopter Prematüre Bebek İçin Havalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement