After The Wedding Filmi - Son Dakika
Sinema

After The Wedding Filmi

After The Wedding Filmi

After the Wedding filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. After the Wedding filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

24.07.2019 08:54  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç bir kadın olan Isabel, yıllar önce birçok şeyi ardından bırakarak Hindistan’a yerleşir. Isabel burada bir yetimhanenin işletmesine yardım eder. Hayatını adadığı yetimhanenin koşullarını iyileştirmeye çalışan genç kadının yetimhaneyi ayakta tutabilmek için acil paraya ihtiyacı vardır. Parayı bulmak için New York’a giden Isabel, burada hayatının değişmesine neden olacak olan Theresa ile tanışır. Theresa, zengin, başarılı bir iş kadını, eş ve iyi bir annedir. Yetimhaneye bağış yapmaya hazır olan Theresa’nın küçük bir isteği vardır. Genç anne hafta sonu evlenecek olan kızının düğününe Isabel’in de gelmesini ister. Bu düğün sadece Isabel’in değil onunla beraber birçok kişinin de hayatının değişmesine neden olur.

Bart Freundlich’in yönetmen koltuğunda oturduğu in başrollerini Michelle Williams ve Julianne Moore üstleniyor. Susanne Bier ve Bart Freundlich’in senaryosunu kaleme aldığı in kadrosunda Billy Crudup, Will Chase, Abby Quinn, Eisa Davis, Azhy Robertson gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Bart Freundlich

Senaryo: Bart Freundlich, Susanne Bier, Anders Thomas Jensen

Oyuncular: Michelle Williams, Julianne Moore, Billy Crudup, Will Chase, Doris McCarthy, Azhy Robertson, Abby Quinn, Alex Esola, Eisa Davis, Susan Blackwell, Greta Quispe, Alex Cranmer, Eric D. Hill Jr., John DiRenzo

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: After the Wedding

Yapımcı Firma: Ingenious Media

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 110 dk.

Dağıtıcı Firma: Filmartı Film

Vizyon Tarihi: 17.01.2020

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema After The Wedding Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement