Beautiful Boy Filmi - Son Dakika
Sinema

Beautiful Boy Filmi

Beautiful Boy Filmi

Beautiful Boy filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Beautiful Boy filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

16.08.2018 08:54

Beautiful Boy, David ve oğlu Nick’in ilişkisini konu ediyor. Nick parçalanmış bir ailenin çocuğudur. Annesi Vicki ile babası David boşanmıştı ve mahkeme onun velayetini annesine vermiştir. İyi bir baba olan David boşanmanın ardından oğlundan uzak kalsa da onunla ilgilenmeyi ihmal etmez. İyi bir çocuk ve başarılı bir öğrenci olan Nick’in hayatındaki değişim kısa sürede ailesinin de dikkatini çeker. Oğlundaki değişimlerin nedenini anlamaya çalışan David acı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Nick, kristal meth bağımlısıdır. David, oğlunu iyileştirmeye kararlıdır ve her ne olursa olsun onu içine düştüğü bataklıktan kurtaracaktır.

David Sheff ve Nic Sheff'in anılarından yazılan Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction isimli kitaptan beyaz perdeye uyarlanan in yönetmen koltuğunda Felix Van Groeningen oturuyor. Call Me by Your Name'in genç yıldızı Timothée Chalamet'in genç Nic'i canlandırdığı de ona babası David rolünde Steve Carell eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda Maura Tierney, Amy Ryan, Amy Forsyth, LisaGay Hamilton gibi isimlerin de yer aldığı Oscar adayı Luke Davies tarafından senaryolaştırıldı.

Yönetmen: Felix Van Groeningen

Senaryo: Felix Van Groeningen, David Shef, Nic Sheff

Oyuncular: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney, Christian Convery, Oakley Bull, Kaitlyn Dever, Amy Ryan, Stefanie Scott, Julian Works, Kue Lawrance, Jack Dylan Grazer, Ricky Low, Marypat Farrell, Amy Forsyth, Andre Royo, Mandeiya Flory, Timothy Hutton, Jeff Adler, Edward Fletcher, Sasha Kelly Jackson, LisaGay Hamilton, Carlton Wilborn, Nikki Snipper, Martha T. Newman, Brooklin Thacher, Michael Patrick McGill , Frederick Lawrence, Tom Choi, Sam Dillon, Anastasia Leddick, Zachary Rifkin, Minerva García, Rodney J. Hobbs, Brandon Ciengfuegos, Cheska Corona, Justin Townes Earle

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Beautiful Boy

Yapımcı Firma: Amazon Studios

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 112 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 15.02.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Beautiful Boy Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement