Damat Koğuşu Filmi - Son Dakika
Sinema

Damat Koğuşu Filmi

Damat Koğuşu Filmi

Damat Koğuşu filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Damat Koğuşu filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.08.2017 17:54

“Damat Koğuşu”, tecavüz suçlularının bulunduğu koğuşlara verilen isimdir. Bu koğuşlarda, yargının adaletine inanmayanlar, kendi yasa dışı “adalet”ini kurar. Bu acımasız sistem içinde, “ceza” bir gelenek, “infaz” ise kaçınılmazdır. Taciz, tecavüz, çocuk istismarı gibi suçları kesinleşmiş olanların, cinayet suçlusu gözü pek mahkumlarla aynı yerde tutulduğu, korku ve dehşetin, işkencenin ve acının her an yaşandığı bu yerde “merhamete” yer yoktur. Damat koğuşlarının, Türkiye’de yaşanmış gerçek öykülerinden ilham alınan de, tecavüz suçlamasıyla koğuşa getirilen bir gencin (Yusuf) ekseninde, bu koğuşta gerçekleşen olaylar anlatılmaktadır. Kimin masum, kimin suçlu olduğunun adım adım anlaşıldığı hikayede, içeride yaşanan şiddet tüm gerçekliğiyle aktarılır.

Yönetmen: İlker Savaşkurt

Senaryo: Mehmet Kala

Oyuncular: Barış Atay Mengüllü, Musa Can Pekcan, Feyzan Soykan, İbrahim Aköz, Caner Erdem, Turgay Atalay, Halit Karaata, Kirkor Dinçkayıkçı, Serdar Bordonacı, Zülfü Hamit Altın, Baran Demir, Gökhan Yıkılkan, Özgür Emre Yıldırım, Münibe Millet

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Damat Koğuşu

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 104 dk.

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 29.09.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Damat Koğuşu Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement