Durumunu Güncelle Filmi - Son Dakika
Sinema

Durumunu Güncelle Filmi

Durumunu Güncelle Filmi

Durumunu Güncelle filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Durumunu Güncelle filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

15.05.2018 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle için işler pek de yolunda değildir. Okulda diğer öğrenciler tarafından pek de sevilmemiştir fakat telefonuna yüklediği büyülü bir uygulama her şeyi değiştirir. Uygulamanın gönderdiği talimatları harfiyen yerine getiren Kyle mükemmel olarak adlandırdığı bir hayata kavuşur. Artık okulun gözde öğrencisi olmuştur hatta okuldaki iki güzel kızın kalbini çalmayı başarır. Ancak bir süre yarattığı bu hayatın pek de mükemmel olmadığını anlar.

Yönetmen: Scott Speer

Senaryo: Jason Filardi

Oyuncular: Ross Lynch, Olivia Holt, Harvey Guillen, Courtney Eaton, Gregg Sulkin, Brec Bassinger, Maude Green, Markian Tarasiuk, Andrew Herr, Micah, Austin Obiajunwa, Vivian Full, Tyronne L'Hirondelle, Alexandra Siegel, Nicholas Lea, Max Chadburn, Maria J. Cruz, Diana Bang, Gillian Barber, Glenn Beck, Lyova Beckwitt, April Cameron, Osric Chau, Serena Evans, David Hardware, John Michael Higgins, Rhianna Jagpal, Famke Janssen, Colton Mackie, Wendi McLendon-Covey, Marcia Moulton, Josh Ostrovsky, Rob Riggle, Dean Alonzo Hoover, Derek Schnobb

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Status Update

Yapımcı Firma: Brightlight Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Çin, Kanada, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 106 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 08.06.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Durumunu Güncelle Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement