Düzensiz Düzenbazlar Filmi - Son Dakika
Sinema

Düzensiz Düzenbazlar Filmi

Düzensiz Düzenbazlar Filmi

Düzensiz Düzenbazlar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Düzensiz Düzenbazlar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

03.07.2017 12:54

Mümtaz uyanık, girişimci ama bir o kadar da düzenbaz bir karakter yapısına sahip bir halk adamıdır, hayatı boyunca en kestirme yoldan köşeyi dönme peşinde koşmuş, her seferinde de hayal kırıklığına uğramıştır. Can dostum ve yardımcım dediği Ziya ise saf ve temiz bir kişiliğe sahiptir. Ağabeyim dediği Mümtaz ne derse Ziya için emir yerine geçer. İki kafadar bir gün istedikleri hayata kavuşma hayaliyle yaşamaya devam etmektedir. Yine bir gün kalkar ve yola koyulurlar. Aslında onlar için her zamanki gibi olağan bir gün olacaktır. Ama öyle olmaz. Daha önceden büyük kazık attıkları Kara Davut onları bulur. Mümtaz ve Ziya veremeyecekleri bir hesabın içerisindedirler. Davut ikisinin canını, kendisi için son bir iş yapmaları karşılığında bağışlar.

Yönetmen: İbrahim Vurmaz

Senaryo: İbrahim Vurmaz

Oyuncular: Ömer Gecü, Metin Keçeci, İbrahim Vurmaz, Buket Efecan, Özkan Ayalp, Güray Özcan, Naci Taşdöğen, Teoman Gelmez, Tayfun Sav

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Düzensiz Düzenbazlar

Yapımcı Firma: Batı Yapım

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 97 dk.

Dağıtıcı Firma: Derin Film

Vizyon Tarihi: 28.07.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Düzensiz Düzenbazlar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement