Rocketman Filmi - Son Dakika
Sinema

Rocketman Filmi

Rocketman Filmi

Rocketman filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Rocketman filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.10.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rocketman, müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanması ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini konu alıyor.

Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu in başrolünü “Kingsman” serisiyle tanınan genç oyuncu Taron Egerton üstleniyor. Filmde Bernie Taupin'i BAFTA ödüllü Jamie Bell canlandırırken, Elton John'un sevgilisi ve menajeri John Reid rolünde ise Game of Thrones'un merhum Robb Stark'ı Richard Madden bulunuyor. Elton John'un annesine ise “Jurassic World” serisiyle çıkış yakalayan Bryce Dallas Howard hayat veriyor.

Yönetmen: Dexter Fletcher

Senaryo: Lee Hall

Oyuncular: Taron Egerton, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Steven Mackintosh, Jamie Bell, Gemma Jones, Kamil Lemieszewski, Charlotte Sharland, Tom Bennett, Kit Connor, Bern Collaço, Layton Williams, Viktorija Faith, Alison Ball, Luke White, Anna Benamati, Michel Alexandre Gonzalez, Julian Ferro, Israel Ruiz, Benjamin Mason, Jamie Bacon, Graham Fletcher-Cook, Mark Atkin, Adrian Mozzi, Jack French, Guillermo Bedward, Jason Pennycooke, David Cradduck, Christina Andrew, Eddie Register, Solomon Mousley, Samuel Magee, Christopher Jeffers, Lasco Atkins

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Rocketman

Yapımcı Firma: Marv Films

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD, İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 07.06.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Rocketman Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement