Tanrıdan Gelen Filmi - Son Dakika
Sinema

Tanrıdan Gelen Filmi

Tanrıdan Gelen Filmi

Tanrıdan Gelen filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Tanrıdan Gelen filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

25.07.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Psişik güçleri olan John Dunning ölüler ile iletişim kurabilmektedir. Bellvue ailesinin son varisi şüpheli bir şekilde ölünce John bu gizemli ölümü aydınlatmaya çalışır. O bu şüpheli ölüm ile ilgili araştırma yaparken gazeteci Valeria Kreuger’de onun yaptığı her şeyi kayıt altına alır. Yapılan araştırmalar sonucu ölüm nedeninin cinayet olduğu ortaya çıkar. John bir anda bu cinayetin tek şüphelisi haline gelir. Oklar tamamen onu göstermektedir ve John’un kendisini aklamaktan başka çaresi yoktur. John aklını kaçırmadan ve olaylar daha da kötüye gitmeden aile ve kendisi ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmalıdır.

Korku türündeki yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen J. Van Auken, aynı zamanda de John Dunning karakterine de hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Alex Klein, Josh Robert Thompson, Lillian Solange Beaudoin, Charley Rossman, Patrick Peduto gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: J. Van Auken

Senaryo: J. Van Auken

Oyuncular: Lillian Solange Beaudoin, Barrow Davis-Tolot, Shelly DeChristofaro, Joe DeSoto, Josh Harp, Galen Howard, Justin Johnson, Kate Johnson, Ben Kientz, Alex Klein, Davison Locksley, Greg Lucey, Phil Miler , Patrick Peduto, Catherine Picta, Ramiro Quezada, Mindy Rae, Rosalie Roder, Yazemeenah Rossi, Charley Rossman, Josh Robert Thompson, Nicholas Thurkettle, J. Van Auken

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Revelator

Yapımcı Firma: Revelator Films

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 109 dk.

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 24.08.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Tanrıdan Gelen Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement