Yılbaşı Sürprizi Filmi - Son Dakika
Sinema

Yılbaşı Sürprizi Filmi

Yılbaşı Sürprizi Filmi

Yılbaşı Sürprizi filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Yılbaşı Sürprizi filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.12.2018 08:54

Noelle, özel yetenekleri olduğunu düşünen genç bir kızdır. Mucizeler gerçekleştirdiğini düşünen Noelle, küçük sevimli bir kasabada yaşar. Ancak yılbaşı arifesinde onu ve semt sakinlerini kötü bir sürpriz bekler. Düzenbaz bir müteahhit olan McKerrod, kasabaya göz koymuş ve kasaba ile ilgili planlarını gerçekleştirmek için her şeyi göze almıştır. Noelle, mutlu bir şekilde yaşadığı kasabasında hayatlarını tehdit eden acımasız McKerrod’ı durdurmaya kararlıdır. Ona bu görevinde arkadaşları da eşlik eder. Zorlu bir mücadeleye atılan genç kız ve arkadaşları, müteahhit McKerrod’ın planlarını engelleyip kasabayı içinde bulunduğu tehlikeden kurtarmayı başarabilecek midir?

Yönetmen: Richard Elson

Senaryo: Richard Elson, Maire Campbell

Oyuncular: Robert James-Collier, Suranne Jones, Bronagh Waugh, Erin Galway-Kendrick, Pierce Brosnan, Wilson Archer, Terry Bamber, Vicky Blades, Clare Blankley, Ronald Burney, Marie Campbell, Richard Clements, Sienna Doherty, Zena Donnelly, Gillian Doogan, Amy Dunne, Julian Fellowes

Filmin Türü: Aile

Orijinal Adı: A Christmas Star

Yapımcı Firma: Cinemagic

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 82 dk.

Dağıtıcı Firma: CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi: 24.12.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Yılbaşı Sürprizi Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement