TBMM'de Heval Bozdağ yemin etti mi? - Son Dakika
Soğuk Haber

TBMM'de Heval Bozdağ yemin etti mi?

TBMM\'de Heval Bozdağ yemin etti mi?

TBMM'de 28. dönem yemin töreni devam ederken, Yeşiller ve Sol Gelecek Parti (YSP) Ağrı Milletvekili Heval Bozdağ yemin etti. Bozdağ, enfeksiyon hastalıkları uzmanı doktor ve bir dönem Ağrı Tabip Odası Başkanlığı yaptı. Aynı zamanda 3 dönemdir, Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Yürütme Kurulu üyesi ve HDK Sağlık Meclisi'nde yer alıyor.

02.06.2023 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM'de 28. dönem yemin töreni, Meclis'in en yaşlı üyesi olan Devlet Bahçeli'nin yeminiyle başladı. Heval Bozdağ yemin etti mi? 28. Dönem milletvekili Heval Bozdağ yemin etti mi? Heval Bozdağ yemin etti mi? 28. Dönem milletvekili Heval Bozdağ kimdir? soruları araştırılıyor. Detaylar haberimizdedir…

HEVAL BOZDAĞ YEMİN ETTİ Mİ?

28. Dönem yasama yılı yeminleri henüz devam ediyor. Milletvekilleri illerin alfabetik sıralamasına göre yemin etmektedirler. Yeşiller ve Sol Gelecek Parti (YSP) Ağrı Milletvekili Heval Bozdağ yemin etti.

HEVAL BOZDAĞ KİMDİR?

28. Dönem yasama yılı Ağrı Milletvekili Heval Bozdağ, enfeksiyon hastalıkları uzmanı doktorur. Enfeksiyon Hastalıkları uzmanıyken 2016 yılında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildi. Bozdağ, bir dönem Ağrı Tabip Odası Başkanlığı yaptı. Bozdağ aynı zamanda 3 dönemdir, Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Yürütme Kurulu üyesi ve HDK Sağlık Meclisi'nde yer alıyor.

Son Dakika Soğuk Haber TBMM'de Heval Bozdağ yemin etti mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement