Rakipte 3 eksik! Fenerbahçe-Sevilla maçının muhtemel 11'leri belli oldu - Son Dakika
Spor

Rakipte 3 eksik! Fenerbahçe-Sevilla maçının muhtemel 11'leri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nu yenilgisiz lider tamamlayan Fenerbahçe, son 16 turu ilk maçında bu akşam deplasmanda İspanya'nın Sevilla takımıyla karşılaşıyor. Sarı-Lacivertlilerde Luan Peres, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Alioski kadroda yer almadı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Sevilla mücadelesinde muhtemel 11'i belli oldu.

09.03.2023 11:22  Güncelleme: 11:32

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla ile deplasmanda karşılaşacak. Bu akşam 23.00'te başlayacak karşılaşmada Fransa Futbol Federasyonu'ndan François Letexier düdük çalacak. Letexier'in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapacak.

SEVİLLA 6 KEZ KAZANDI

Avrupa Ligi'nin 6 kupayla en çok kazanan takımı olan Sevilla, Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag'ın olduğu Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Play-off turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Sevilla, evinde 3-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 yenilmesine rağmen tur atladı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

4 eksik! Fenerbahçe-Sevilla maçının muhtemel 11'leri belli oldu

FENERBAHÇE'DE 4 SEVİLLA'DA 3 EKSİK

Fenerbahçe'de Luan Peres, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Ezgjan Alioski maç kadrosuna alınmayan isimler olarak dikkat çekti. Sevilla'da Marcao, Karim Rekik ve antrenmanlara yeni başlayan Löic Bade kadroda yer almadı.

İşte muhtemel 11'ler;

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Samet, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, Rossi, King, Valencia

Sevilla: Bounou, Gudelj, Acuna, Koussai, Navas, Oliver Torres, Jordan, Rakitic, Suso, Bryan Gil, En-Nesyri

Rakipte 3 eksik! Fenerbahçe-Sevilla maçının muhtemel 11\'leri belli oldu
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Rakipte 3 eksik! Fenerbahçe-Sevilla maçının muhtemel 11'leri belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Talip Konyali: fener TÜRK takımı değil mi..bi kadroya baktımda..sanki portekiz gibi geldi de..sonra neden futbolumuz kalkınmıyor..ispatı ortada ...oynatmazsan..Türk GENCİNİ...sonun böyle olur..aksini ispat edin ben Yorumcu Kariyerimi derhal bırakırım...gardaşım 20 87 Yanıtla
  • Orhan Bolat: Ya bu Sameti kim aldı arkadaş adam bildiğin pimi çekilmiş bomba gibi. Hiçbir özelliği olmayan sıradan 2 .lig oyuncusu fenerbahce de oynuyor. Birde Rossi de olan Arda da olmayan ne acaba neden Rossi neden arda değil. 18 5 Yanıtla
  • haydar topçu: Fenerbahçe de tek sorun hoca 6 10 Yanıtla

Advertisement