Abdullah Avcı, Epureanu'dan vazgeçmiyor - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı, Epureanu'dan vazgeçmiyor

Mirin ve Roco'dan memnun olmayan Abdullah Avcı, Başakşehir'den eski öğrencisi Alexandru Epureanu'nun transfer edilmesini istiyor.

28.07.2019 11:41

Beşiktaş'ta Vitor Hugo transferinin son anda gerçekleşmemesi üzerine moraller bozulmuştu. Bunun üzerine Başkan Fikret Orman yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon yokları oynayan Enzo Roco için, "Kamp çalışmalarında çok iyi gidiyor. Hoca da Roco'dan çok memnun. Bu sezon formayı alacak gibi gözüküyor" demişti.

"TRANSFER GERÇEKLEŞMEZSE PLANLARIMIZ BOZULUR"

Ancak Abdullah Avcı için stoper transferi "Olmazsa olmaz" görünüyor... Tecrübeli teknik adam, yönetimle yaptığı görüşmede kadrodan çok memnun olduğunu ve kamp çalışmalarının da kusursuz bir şekilde devam ettiğini belirtirken, tek ihtiyacının stoper olduğunu da söyledi. Savunmadan oyunu kurabilecek bir oyuncu istediğini söyleyen Avcı, "Vida topla iyi değil. Oyunu mutlaka sol stoperle başlatmak istiyorum. Transfer gerçekleşmezse planlarımız bozulur" dedi.

LSİTEDE 4 STOPER BULUNUYOR

Hoca'nın ikazını dikkate alan yönetimin listesinde şu an dört stoper bulunuyor. Oyuncu izleme ekibi, Abdullah Avcı ve yönetimin belirlediği dört isimle görüşmelere devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının gönlünde ise eski öğrencisi yatıyor. Avcı'nın Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı Alexandru Epureanu'yu çok istediği öğrenildi.

(Türkiye Gazetesi)

Abdullah Avcı, Epureanu\'dan vazgeçmiyor

Son Dakika Spor Abdullah Avcı, Epureanu'dan vazgeçmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement