Adanaspor'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları

Adanaspor\'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları

Sakatlığı süren Merthan, Ali Zorlu, Cem, Fabiano ve Samican, karşılaşmada forma giyemeyecek.

27.12.2013 16:45

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürürken, sakatlıkları devam eden Merthan, Ali Zorlu, Cem, Fabiano ve Samican'ın bu karşılaşmada forma giyemeyeceği bildirildi.

Adanaspor'dan yapılan açıklamaya göre, turuncu beyazlı takım, hafta sonu ilk yarının son maçında Mersin idmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmannda, sakatlığı devam eden oyuncuların durumu da netlik kazandı. Merthan, Ali Zorlu, Cem, Fabiano ve Samican, maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan Adanaspor, deplasmanda oynayacağı maç için aynı gün Mersin'e gidecek. İl Güvenlik Kurulu kararı gereği pazar günü oynanacak müsabakaya misafir seyirci alınmayacak.

Bu arada, lige verilecek 10 günlük arada Antalya'da iki müsabaka oynayacak olan PTT 1. Lig karmasına Adanaspor'dan Talha Mayhoş da davet edildi.

İlk kez böyle bir organizasyona çağrıldığını belirten Mayhoş, Adanaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Ligin önemli oyuncuları arasına girdiği için kulübü ve kendi adına mutlu olduğunu vurgulayan Mayhoş, "Pazar günü oynayacağımız Mersin maçını kazanarak Antalya'ya moralli gitmek istiyorum. 2013 yılına mutlu bir şekilde veda etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement