Akın Akınözü'nün Jelena Karleusa hayranlığı, nişanlısı tarafından terk edilmesine neden oldu - Son Dakika
Spor

Akın Akınözü'nün Jelena Karleusa hayranlığı, nişanlısı tarafından terk edilmesine neden oldu

Ünlü aktör Akın Akınözü'nün eski Beşiktaşlı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'ya olan hayranlığının başına iş açtığı ve bu hayranlık nedeniyle nişanlısı Sandra Pestemalciyan'ın birlikte yaşadıkları evi terk ettiği belirtildi.

22.05.2020 15:09  Güncelleme: 15:37

Ünlü aktör Akın Akınözü, eski Beşiktaşlı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'ya olan hayranlığı nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyor.

Srbija Danas'ın iddiasına göre Sırbistan'da 'İmkansız Aşk' dizisindeki rolüyle en popüler Türk aktör konumundaki Akın Akınözü, Jelena Karleusa hayranlığı nedeniyle nişanlısı Sandra Pestemalciyan ile sorun yaşıyor. Nitekim evlenmek üzere olan oyuncunun ilişkisi, bu hayranlık nedeniyle tehlikeye girmiş durumda.

Akın Akınözü'nün Jelena Karleusa hayranlığı, nişanlısı tarafından terk edilmesine neden oldu

EVİ TERK ETTİ

Akınözü'nün sürekli olarak Jelena Karleusa'nın fotoğraflarına ve videolarına baktığı belirtilen haberde yine Jelena Karleusa videoları izlediği bir anda nişanlısına yakalandığı iddia edildi. Jelena'nın Instagram'ından çıkamadığı aktarılan oyuncuyu gören nişanlısının bundan çok rahatsız olduğu ve eşyalarını alıp evi terk ettiği belirtildi.

Hırvatistan basınından dnevno ve 24sata'ya göre ise Dusko Tosic'in Beşiktaş'ta oynadığı dönemlerden kendisine hayran olan Akın Akınözü'nün oyuncunun devre arasında Türkiye'ye dönme ihtimali sonrası çok mutlu olduğu iddia edildi.

Akın Akınözü\'nün Jelena Karleusa hayranlığı, nişanlısı tarafından terk edilmesine neden oldu

Son Dakika Spor Akın Akınözü'nün Jelena Karleusa hayranlığı, nişanlısı tarafından terk edilmesine neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Said: Jelana da kadin ' a benzese bari kadınmi degilmi belli değil robot gibi duruyor hata etmiş ama diğer taraftan nişanlısı na duyduğu gerçek sevgi olsaydı zaten böyle yapmaz di belliki sıkılmış iyi işte daha ileri gitmeden bitmiş her kes aldığını almış iki tarafta öyle 25 1 Yanıtla
  • Mehmet gedikdiş : Bu akın ne zaman aktör olmuş 22 2 Yanıtla
  • ...: Ne çirkin sevimsiz biri.. 16 0 Yanıtla
    : Kim 0 0
  • rsdns: Yeminle kendi nişanlısı bin basar bu Jelena travesti gibi harbiden 14 0 Yanıtla
    Gazoz: Talipmisin 1 1
  • Çok garip : Ya ben bu adamın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum ama millet bayılıyor Çok garip bir milletiz 12 1 Yanıtla
  • Zynp: Ne alaka hayranlığı bitirmişmiş! Her insanın hayran olduğu birileri vardır evli nişanlı ya da bekar. Genelde çoğumuzun takip ettikleri birileri yok mu o da bir hayranlıktır. Mutlaka aralarında başka bişey olmuştur. 4 9 Yanıtla
  • Gamze kaman: Çok şükür yarabbi sonunda be 10 2 Yanıtla
  • Ahmet: Tövbe yarabbim Avratdan akşam aşkam korkdum 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement