Alex'in Yerine Kim? - Son Dakika
Spor

Alex'in Yerine Kim?

Alex\'in Yerine Kim?

Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında Fenerbahçe, Orduspor'a konuk olacak.

04.01.2012 10:25

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Orduspor'a konuk olacak. Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Tolga Özkalfa düdük çalarken, Özkalfa'nın yardımcılarını Ekrem Kan ve Volkan Nariç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

Saat 18: 00'da başlayacak karşılaşmayı Lig TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

KARŞILAŞMANIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ MÜCADELENİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN KISA BİR SÜRE SONRA BURADA OLACAK

KAPTAN ALEX Ordu'DA YOK

Ligin ilk devresini ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Orduspor deplasmanından galibiyetle dönerek ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Ayrıca son 6 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen sarı lacivertliler, bu kötü gidişi de tersine çevirmeyi umuyor.

Ordu'ya 19 kişilik bir oyuncu kafilesiyle giden Fenerbahçe'de eksikler Aykut Kocaman'ı düşündürüyor. Sarı lacivertliler, ikinci devrenin ilk maçında uzun süredir sakat olan Sezer Öztürk'ün yanı sıra, Selçuk Şahin ve kaptan Alex de Souza'dan faydalanamayacak.

Ayrıca 19 kişilik kadroya alınmayan Uğur Boral ve Fabio Bilica da bu karşılaşmada görev yapamayacak.

Ordu'DA HEDEF MAĞLUBİYET SERİSİNİ BİTİRMEK

Son 10 maçta galibiyete, 7 maçta ise puana hasret kallan Orduspor, ligin ikinci devresiyle birlikte yükselişe geçmeyi amaçlıyor.

Metin Diyadin'in yerine dünyaca ünlü Hector Raul Cuper'i teknik direktörlüğe getiren Orduspor'da, Arjantinli teknik adam Fenerbahçe maçını tribünden seyredecek ve sonrasında iş başı yapacak.

Sedat Bayrak, Fatih Tekke ve Numan Çürüksu gibi isimlerden sakatlıkları nedeniyle faydalanamayacak olan Orduspor'da, yeni transfer Bruno Mezenga da transfer dönemi başlamadğı için sahada yer alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan

Gökhan

Serdar

Yobo

Ziegler

M.Topuz

Cristian

Emre

Stoch

Özer

Semih

OrduSPOR

Fornezzi

Nickenig

Garcia

Yalçın

Emre

Ali

Gosso

Murat

İbrahim

Culio

Stancu

Ordu'DA 26 YIL SONRA İLK MAÇ

Lig tarihinde 26 yıl sonra Ordu'da karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Orduspor, 20. kez birbirlerine rakip olacaklar.

İki takım arasında geride kalan 19 maçtan 12'sini Fenerbahçe, 3'ünü Orduspor kazanırken, taraflar 4 maçta da eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin toplam 24 golüne, Orduspor 8 golle cevap verdi.

İki ekip arasında Ordu 19 Eylül Stadı'nda yapılan 9 maçta ise taraflar 3'er galibiyet alırken, 3 maç da berabere bitti. Ordu'daki maçlarda Fenerbahçe 6, Orduspor ise 5 gol attı.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan ve sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 1-0 kazanmıştı.

Mor-beyazlı ekibin ligden düştüğü 1985-86 sezonunda Ordu'da oynanan son maç ise 0-0 bitti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Alex'in Yerine Kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement