Ali Koç "bu iş çocuk oyuncağı değil" diyerek Mesut Özil'le ipleri koparmıştı: Son görüşme 18 Nisan'da - Son Dakika
Spor

Ali Koç "bu iş çocuk oyuncağı değil" diyerek Mesut Özil'le ipleri koparmıştı: Son görüşme 18 Nisan'da

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Mesut Özil için "Kadro dışı bırakıldı, bu iş artık çocuk oyuncağı değil" açıklamasından sonra, futbolcunun menajeri son görüşme için Fenerbahçe yönetimiyle randevulaştı. 18 Nisan'da gerçekleşecek toplantıdan sonra Özil'in sarı lacivertli takımdaki akıbeti belli olacak.

15.04.2022 10:49  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Lacivertliler'in geçen sezonun devre arasında büyük hayallerle kadrosuna kattığı Mesut Özil'le yolları ayırması an meselesi. Fenerbahçe'nin gösterdiği tutum Mesut Özil cephesini harekete geçirdi.

Mesut Özil ile ipler kopuyor! Tarih resmen netleşti

"ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL"

Erol Bulut ve Vitor Pereira ile problem yaşayan Mesut Özil, aynı sorunu İsmail Kartal'da da yaşadı. Özil'in Kartal'a çıkışlarından sonra Başkan Koç'un da tahammülü kalmadı. Yönetim kararıyla kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Başkan Ali Koç, "Mesut'un dediği gibi aslolan Fenerbahçe. Bu iş artık çocuk oyuncağı değil" ifadelerini kullanmıştı. Başkan Koç, Vitor Pereira döneminde de, "Artık saha dışındaki ticari olayları bırakıp saha içine odaklanması gerekiyor" açıklaması yapmıştı.

Mesut Özil ile ipler kopuyor! Tarih resmen netleşti

18 NİSAN'DA MASAYA OTURULACAK

Vole'nin haberine göre; tecrübeli futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, 18 Nisan'da İstanbul'a gelip Mesut'un durumunu görüşecek. Fenerbahçe, Mesut'la yolları ayırmak istiyor. Ancak Mesut'un nasıl bir tavır sergileyeceği meçhul.

Ali Koç "bu iş çocuk oyuncağı değil" diyerek Mesut Özil\'le ipleri koparmıştı: Son görüşme 18 Nisan\'da

Son Dakika Spor Ali Koç 'bu iş çocuk oyuncağı değil' diyerek Mesut Özil'le ipleri koparmıştı: Son görüşme 18 Nisan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Giyotini hak edecek kadar ağır bir şey yapmadı.Bu ne acımasızlık ya.Dünya yıldızları kolay doğmuyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement