Altay Bayındır'ın Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki rahatlığı sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki rahatlığı sosyal medyada gündem oldu

12.04.2022 12:54  Güncelleme: 10:52

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın maç esnasında çekilen görüntüleri çok konuşuldu. Bayındır'ın maçın devam ettiği sırada kale direğinin yanında ısınma hareketleri yapması sosyal medyada çok konuşuldu.

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı.

ALTAY'IN RAHATLIĞI TARAFTAR KAMERASINDA

Karşılaşmanın ikinci yarısında taraftar kamerasına yansıyan bir görüntü ise sosyal medyada gündem oldu. Son dönemlerdeki en rahat maçlarından birini geçiren Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, maç devam ettiği sırada kale direğinin yanında ısınma hareketleri yaptı. Bu anlara ilişkin görüntüyle ilgili "2. yarıda kaleye top gelmeyince Altay Bayındır'ın rahatlık seviyesi" şeklinde yorumlar yapıldı.

Son Dakika Spor Altay Bayındır'ın Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki rahatlığı sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika


Advertisement