Altay, İstanbul'da şampiyona konuk - Son Dakika
Spor

Altay, İstanbul'da şampiyona konuk

Altay, İstanbul\'da şampiyona konuk

SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta küme düşmesi kesinleşen Altay yarın İstanbul deplasmanında şampiyon Trabzonspor'la karşı karşıya gelecek.

14.05.2022 11:38  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta küme düşmesi kesinleşen Altay yarın İstanbul deplasmanında şampiyon Trabzonspor'la karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı Kadir Sağlam yönetecek. İzmir temsilcisi, 18 yıl sonra yer aldığı Süper Lig'de son deplasman maçına çıkacak. Ligde 34 puanla 18'inci sırada yer alan siyah-beyazlılar, 78 puanı bulunan Karadeniz ekibini yenerek moral bulmak istiyor. İki takım arasında ilk yarıda İzmir'de oynanan müsabakayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı. Altay'da takımdan ayrılan Lis, Pinares, Paixao, Bamba, kadro dışı olan Murat, sakatlıkları bulunan Özgür ve Deniz forma giyemeyecek.

DENİZLİ ADAY OLMUYORAltay'da ismi başkan adaylığı için önerilen kulübün sembol ismi Mustafa Denizli, camiaya göreve talip olmayacağını dile getirdi. İzmir'e gelerek Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Mustafa Denizli'nin başkanlık görevini düşünmediği ve aday olmayacağını söylediği bildirildi. Eski başkan Nafiz Zorlu'nun ardından Mustafa Denizli de camianın başkanlık çağrısına olumsuz yanıt verirken, siyah-beyazlıların 16 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek kongresinde kimin başkan olacağı merak konusu oldu.


- İzmir
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay, İstanbul'da şampiyona konuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.


Advertisement