Antalya'da Fenerbahçe Coşkusu - Son Dakika
Spor

Antalya'da Fenerbahçe Coşkusu

Antalya\'da Fenerbahçe Coşkusu

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, Antalya’da taraftarlarını sevince boğdu.

27.04.2014 22:25

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, Antalya'da taraftarlarını sevince boğdu. Sokağa çıkan binlerce taraftar şampiyonluk turu attı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan Fenerbahçe- Çaykur Rizespor maçında Fenerbahçe rakibi ile golsüz berabere kalarak lig bitimine 3 hafta kala şampiyon oldu.

Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğu tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da taraftarlarını sokağa döktü. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar buradan Fenerbahçe lehine slogan atıp, meşaleler eşliğinde Cumhuriyet Caddesi boyunca yürüdü. Fenerbahçe bayrakları ile renkli görüntüler oluşturan taraftarlar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Binlerce taraftar otomobil ve motosikletleri ile kutlama konvoyu oluşturdu. Zaman zaman Cumhuriyet Caddesi'ni trafiğe kapatan taraftarlar konvoydakiler ile şampiyonluk şarkısı söylediler. Öte yandan bir grup taraftarda Atatürk Anıtı'na çıkıp dev Fenerbahçe bayrağı açtı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ise ana caddelerde kaza yaşanmaması için görev aldı. Klakson eşliğinde Antalya caddelerinde tur atan taraftarların sevinci geç saatlere kadar devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalya'da Fenerbahçe Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement