A Milli Takım'daki Arda Güler krizine Bahçeli de dahil oldu - Son Dakika
Spor

A Milli Takım'daki Arda Güler krizine Bahçeli de dahil oldu

Parti grubunda açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, A Milli Takımımızdaki Arda Güler-Montalla arasındaki yelek krizine de değindi. Bahçeli, ''Sosyal medyadaki dedikoduları, Arda Güler evladımızla ilgili tartışmaları takip ettim. Arda'nın paylaştığı gibi Türk'e durmak yakışmaz. Ümit ediyorum ki aslanlarımız Çekya maçından galibiyetle ayrılacaklardır'' dedi.

25.06.2024 11:58

Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli EURO 2024'te son 16'ya kalma mücadelesi veren A Milli Takımımız hakkında da açıklamalarda bulundu.

ARDA GÜLER'İN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Konuşmasının sonlarında tüm ülkenin gündeminde olan Arda Güler ve A Milli Takımımızın antrenörü Montella arasındaki yelek tartışmasına değinen Bahçeli, "Milli takımımız ilk müsabakasında Gürcistan'ı yenmiş ikincisinde Portekiz'e yenilmiştir. Yarın akşam da Çekya karşısında evlatlarımız ter dökecek. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki, yenseler de yenilseler de, gruptan çıksalar da çıkmasalar da hepsinin gözlerinden hasretle öpüyorum. Evlatlarımızı Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmektedir. Sosyal medyadaki dedikoduları, Arda Güler evladımızla ilgili tartışmaları takip ettim. Arda'nın paylaştığı gibi Türk'e durmak yakışmaz. Ümit ediyorum ki aslanlarımız Çekya maçından galibiyetle ayrılacaklardır" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'daki Arda Güler krizine Bahçeli de dahil oldu

NE OLMUŞTU?

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında karşılaşacağı Çekya maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman esnasında yıldız futbolcu Arda Güler ile teknik direktör Vincenzo Montella arasında kameralara yansıyan bir görüntü herkesin dikkatini çekti. Kameralara yansıyan görüntülerde Arda Güler'in as takımla çalışmak üzere yelek giymeye hazırlandığı ancak Vinzenco Montella'nın yeleği alıp Yusuf Yazıcı'ya verdiği görüldü. Ardından teknik heyetle konuşan Arda Güler'in antrenmana bireysel olarak devam ettiği görülürken bu olay sosyal medyada tepki çekti. Yapılan yorumlarda futbolseverler Montella'nın Arda Güler'e davranışını yoğun şekilde eleştirdi.

A Milli Takım\'daki Arda Güler krizine Bahçeli de dahil oldu

Son Dakika Spor A Milli Takım'daki Arda Güler krizine Bahçeli de dahil oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Nuri Varol:
    bi el atmadığı milli takım kalmisti 39 6 Yanıtla
  • Şeyhmus Benek:
    bırakın herkes işini yapsın gözünüzü seveyim 26 1 Yanıtla
  • Cevdet Ogunc:
    aha ayvayı yedik Türkiyem kesin yenilecek bahçeli maşallah dediği 2 gün yasamaz 18 7 Yanıtla
  • Aa:
    el attığı batıyor.biri şunu tutsun la 8 2 Yanıtla
  • Ziya Öner:
    Önce emeklinin SEYYANEN zammını halledin yoksa cumhur ittifakınız DARMADAĞIN olacak demedi deme İbrahim. 6 1 Yanıtla
  • Emrah Sönmez:
    3-A sınıfından Mehmet Bey'in 23 Nisan şiiri 3 0 Yanıtla
  • Sercan Polat:
    LIDER DIYE KONUSMAYA CIKIYO ONUNE NE KOYSALAR ONU OKUYO ASIL GIZLI LIDER KIM MERAK KONUSU OLDU 3 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement