Arsenal'i Geçelim Transfer Kolay" - Son Dakika
Spor

Arsenal'i Geçelim Transfer Kolay"

Arsenal\'i Geçelim Transfer Kolay"

Siyah-Beyazlılar, Arsenal'le çarşamba günü oynanacak dev maça kilitlendi.

25.08.2014 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesinde kadrosunu; Demba Ba, Cenk Tosun, Ramon Motta ve Gökhan Töre’yle güçlendiren Beşiktaş Yönetimi, yeni hamleler için çarşamba günü Arsenal’le oynanacak Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş mücadelesine kilitlendi. Olimpiyat Stadı’ndaki 0-0’lık karşılaşmanın rövanşında Emirates’e zafer parolasıyla çıkacak olan Kara Kartal’ın, bu mücadeleden gelecek sonucun ardından transferde gaza basacağı bildirildi. Londra’dan tur biletiyle dönülmesinden sonra takıma yapılacak yeni takviyeler konusunda eli güçlenecek olan Siyah- Beyazlılar’daki yöneticilerin, ‘Şampiyonlar Ligi’ne gitmemizin ardından listemizdeki oyuncular bizim için yarışacak. Arsenal’i geçelim transfer kolay’ görüşünü savunduğu bildirildi.

Hedefteki isimlerde son durum

Martin Linnes: Norveç Ligi temsilcisi Molde’nin genç yıldız adayı Martin Linnes, Beşiktaş’ın Bryan Ruiz’le beraber transfer gündeminde öne çıkan bir diğer isim konumunda bulunuyor. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 2 milyon Euro’luk transfer teklifinde bulunan Kara Kartal’ın, önümüzdeki hafta içerisinde bu transfere resmiyet kazandırabileceği bildirildi.

Jose Sosa: Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv’de forma giyen Arjantinli futbolcu, Siyah- Beyazlılar’ın 10 numara konusunda ikinci alternatifi konumunda bulunuyor. Bu alanda önceliği Fulham’lı Ruiz’e veren Kartal’ın, hafta sonuna kadar transfere nokta koyamazsa Arjantinli futbolcuya imza attıracağı konuşuluyor.

Juan Quintero: Porto’nun genç yıldız adayı Juan Quintero için kiralama teklifini sunan Beşiktaş, Portekiz ekibinden cevap bekliyor. 21 yaşındaki oyuncu için 1 milyon Euro’luk kiralama bedeli öneren Siyah- Beyazlılar’ın, bu oyuncunun durumunu önümüzdeki haftaya kadar kesinleştireceği ön görülüyor.

Bryan Ruiz: İngiltere İkinci Ligi’nde yer alan Fulham’dan ayrılmayı planlayan ve Beşiktaş’la menaceri aracılığıyla anlaşan Bryan Ruiz, Siyah-Beyazlı formayı giymek için gün sayıyor. 29 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık ön anlaşmaya varan Kara Kartal’ın, Fulham’ın istediği 7 milyon Euro’luk transfer bedeli konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arsenal'i Geçelim Transfer Kolay' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement